Biletul tău de intrare în lumea financiară

Concursul s-a incheiat!

Afla daca ai castigat accesand urmatorul link: https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/8718-intreb-bt/inscriere.html

1 Fitbit Ionic

3 Biciclete

1 Fitbit Versa

Powered byInstrucțiuni


  • 1Începe jocul prin apăsarea butonului „Start Joc” pe harta concursului sau din meniul de concurs.
  • 2Răspunde corect la cel puțin 14 dintre cele 20 de întrebări pentru a intra în tragerea la sorți.
  • 3Dacă nu ești sigur pe răspuns, poți consulta la fiecare întrebare răspunsul corect pe site-ul https://intreb.bancatransilvania.ro/
  • 4Dacă ai obținut cel puțin 70% răspunsuri corecte, vei fi rugat sa te autentifici prin Facebook sau cu adresa de email.
  • 5Doar așa vei avea șansa de a câștiga unul dintre cele 5 premii: 1 Fitbit Ionic, 1 Fitbit Versa și 3 biciclete.
  • 6Concursul se desfășoară în perioada 22 noiembrie – 20 decembrie, perioadă în care vei putea participa o singură dată.
  • 7Câștigătorii vor fi selectați cu ajutorul serviciului Tragerilasorti.ro și vor fi contactați de către organizatori.
  • 8Aceștia vor trebui să ofere o adresă de livrare de pe teritoriul României pentru a intra în posesia premiului.
  • 9Dacă în termen de 10 zile câștigătorul/câștigătorii nu vor răspunde la mesajul transmis pe email, organizatorul își rezervă dreptul de a trage la sorți alt/alți câștigatori.
  • 10Mult succes!

Powered by

Biletul tău de intrare în lumea financiară

Urmatoarea categorie in 5 secunde

SCOR: ### puncte

ai răspuns la ## din 20 întrebări

mai trebuie să răspunzi
corect la ## întrebări

Powered by

Pagina www.wall-street.ro este creată și administrată de SC Internet Corp SRL. Societatea Internet Corp SRL, cu sediul social în Strada Puțul lui Zamfir 28, Sector 1, București 011683, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr J40/8379/2005, CIF 17562895, Capital Social 4200 lei și înscrisă în Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 3240 vă invită să participați la concursul Întreb BT, organizat pe pagina www.wall-street.ro, cu sprijinul Băncii Transilvania.

Pe perioada concursului, decizi să participi în mod voluntar (prin îndeplinirea acțiunilor cerute în concurs) intrând pe secțiunea: https://www.wall-street.ro/boardgame/index.html și să îți dai implicit acordul ca datele tale personale să fie prelucrate în vederea tragerii la sorți. Câștigătorii vor fi anunțați pe Facebook și pe site-ul www.wall-street.ro. Aceștia vor fi contactați în privat în vederea furnizării datelor personale pentru livrarea premiilor.

Administratorii paginii www.wall-street.ro stochează doar până la încheierea concursului datele personale ale participanților, iar la finalul concursului, aceste informații nu vor mai fi luate în considerare în niciun fel. Prin participarea la concursul organizat de Wall-Street.ro ești de acord cu procesarea informațiilor personale în acord cu termenii menționați mai sus.

Concursul organizat de Wall-Street.ro, impreună cu Banca Transilvania, se adresează cetățenilor români. Oricine poate intra în posesia premiului, atâta timp cât dă o adresă de pe teritoriul României.

Câștigătorii sunt aleși prin tragere la sorți, iar aceasta se va realiza cu ajutorul serviciului Tragerilasorti.ro.

Vă mulțumim,
Echipa Wall-Street.ro

Citiți aici in detaliu termenii și condițiile site-ului www.wall-street.ro cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.