Comentarii pe articolul Bulgaria - Romania 3 - 0 in turism (golul 3)


Romania=0 in turism o stim de mult

Mihai la 30 Iunie 2008, ora 21:18
Romania=0 in turism o stim de mult
De mult se stie ca in Romania nu ti poti lua un concediu de care sa te bucuri cu adevarat.
acum toti prefera vara sa mearga in Grecia, nu neaparat Bulgaria, sau in orice tara mai apropiata noua unde pot avea parte de liniste si pace si momente placute, lucruri de care nu se pot bucura aici in Romania. De exemplu, eu sunt din Baia Mare, iar nimeni nu e prea multumit sa mearga la mare la noi sau in zone turistice romanesti, pentru ca stiu conditiile pe care le ofera romanii, conditiile jalnice. Mai degraba prefera sa mearga in Ungaria, intr o statiune frumoasa, Hayduszoboszlo, unde preturile sunt acceptabile si conditiile ireprosabile.

Eu anul acesta mi am luat concediu la marea Mediterana, in Barcelona, o saptamana, in luna mai, si tin sa va anunt ca am fost foarte multumit de conditiile de acolo, iar o saptamana acolo a costat cam cat m ar costa aici in Romania sa plec la mare la noi: 1. Drumul a durat cu avionul din cluj cam 3 ore, pretul biletelor de avion au fost putin mai mare decat pretul biletului de la baia mare la constanta si 2. cazarea a costat mult mai putin decat in romania, de exemplu, o noapte acolo am platit 20 E, pe litoralul romanesc in acest moment gasiti cazare sub 100 lei pe noapte si sa fie conditii bune? nu cred.

Asa a fost Romania si asa va fi mereu. Nu vom reusi sa ne aducem la un standard de calitate de nivel european niciodata. Asta i adevarul, cu toate ca e crunt.

  Inapoi la articolul Bulgaria - Romania 3 - 0 in turism (golul 3)

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile