Comentarii pe articolul Scrisoarea de $1.00


intrebare

Boca Dianu la 28 Ianuarie 2008, ora 23:39
intrebare
Stimate autor, vad ca aveti studii, sunteti Director, care va sa zica. Permiteti-mi sa va intreb respectuos: De ce aberati gratios? Daca si clientilor dv. le explicati tot asa ca mai sus, e vai de dv si firma care v-a angajat. Eu v-as fi concediat dupa expunerea elucubratiilor de mai sus.
Adrian Mihai la 29 Ianuarie 2008, ora 11:34
Domnule Boca,
in primul rand nu imi permit sa am o atitudine vexatorie la adresa dvs, de principiu. Chiar daca v-as cunoaste, nu mi-as perimite sa va adresez astfel de cuvinte..., ar insemna ca sunt de un anume nivel…, fara comentarii.
In alta ordine de idei, singurul pe care care il puteti concedia sunteti…chiar dumneavoastra, si cred ca deja ati facut-o deja, mai ales datorita atitudinii descalificante, care spune aprope totul.
In plus, nu oferiti nici o explicatie pentru modul in care va adresati. Ma abtin de la orice comentarii referitoare la ‘pozitia’ pe care o detineti si clientii pe care-i ‘sfatuiti’…..

  Inapoi la articolul Scrisoarea de $1.00

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile