Comentarii pe articolul Bursa trebuie sa capete o felie cat mai mare din urmatorul ciclu economic


Un comentariu laconic

Dumitrache Viorel Adrian la 19 Noiembrie 2010, ora 15:58
ENRON
Savescu Gabriel la 19 Noiembrie 2010, ora 18:35
Nici nu are cum sa mearga mai bine.Iata cateva motive si nu sunt singurele :
-Criza a strunit si astamparat investitorii importantzi pentru economiile emergente;
-Ei investesc la bursele mai sigure si mai certe si cu cel mai important lucru cu lichiditatzi,pentru ca BVB sta tare prost la acest capitol.Degeaba vrei sa vinzi daca trebuie sa asteptzi pana itzi vine rau sa potzi sa-tzi incasezi money-ii.
-Micii investitori sunt tratatzi cu cea mai sfidatoare idiferentza de catre "marii" brockeri care decat sa lucreze mult si marunt,asteapta numai poturi uriase,adica sa lucreze o ora intr-o luna pentru o suma foarte mare.Un astfel de "operator" la cerea de a tranzioctzona 8000 de actziuni la FP,mi-a raspuns ca o...nu se vand decat de la 50000 de actziuni cel putzin.Asa ca a ramas in continuare la cafeaua care constituie principala activitate decat sa mai caute inca 4-5 "micutzi" si sa ffaca o tranzactzie.
-Publicitatea pentru bursa si beneficiile sale este la nivelul cel mai infantil posibil.Cele cateva explicatzii pe la posturi modeste ca audientza de tip Money Chanel sunt insuficiente,iar limbajul folosit trebuie sa fie "tradus" pentru marea masa de invatzacei.
-Statul roman prin toata activitatea,atitudinea si masurile luate este insa "principalul" motor al fugii investitorilor de la bursa.Prin inconsecventza permanenta,prin razgandirile non stop si modificarile la modificari,prin carutza de promiisiuni neonorate cu atitudinea pe care o are la adresa sectorului particular a reusit sa convinga UE,organizmele internatzionale ca nu reprezinta un partener serios de dialog,renume care ni l-am castigat mai de mult dar l-am desavarsit si l-am colorat in portocaliu in ultimul timp.
Iar cireasa de pe tort,vine de la cel mai inalt nivel posibil.Presedintele prin declaratziile sale,prin atitudinile sale sfideaza pe toata lumea.Poporul roman este o natzie de lumea treia {atunci presedintele unei asemenea tzari ce rang are ? } tineretul si specialistii nu-l intereseaza daca plec din tzara ,ba chiar le recomanda.Fara a avea nici o calitate in angajarea statului roman in fatza org.internatzionale o face,le spune acestora ca criza nu a trecut {iar cand a pornit zicea cca noi nu avem treaba cu ea } pune guvernul in postura de executant si nu dde factor de decizie si responsabil,facandul o marioneta la decizii dar total raspunzator de esec.Restul" maretzelor" sale realizari in lupta cu coruptzia,mafiile de tot felul,evaziunea fiscala sunt deja cunoscute si le vedem zi de zi si le simtzim pe pielea si buzunarele noastre si aflam ca nu sunt bani pentru salarii,pensii,sanatate,invatzamant etc.
Parvu Anton la 22 Noiembrie 2010, ora 10:15
titlul m-a tentat , continutul m-a dezamagit .Tentatia desfasurarii de vorbe si statistici este la loc de frunte . Succes la auditoriu

  Inapoi la articolul Bursa trebuie sa capete o felie cat mai mare din urmatorul ciclu economic

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile