Comentarii pe articolul Diferenta intre ceea ce se spune si ceea ce este adevarat


in sfarsit!

la 2 Noiembrie 2010, ora 08:37
in sfarsit un raport documentat si bazat pe cifre!
ar putea fi mai bine structurat dar e un inceput. daca l-ati curata de aprecierile bombastice din primele paragrafe ar fi mai pe gustul meu.
o initiativa de continuat ptr ca e nevoie de ambele pcte de vedere(guvern vs opozitie). mai putine "vocalize" si mai multa aplicatie nu poate decat sa ajute.
felicitari ptr initiativa.
Rusanescu Dumitru la 2 Noiembrie 2010, ora 09:59
Lăsați partea cu laudele și spuneți adevărul despre banii FMI, unde se duc, cine profită de ei, și dece nu se folosesc pentru investiții necesare (nu patinoare, nu pârtii de schi, telescaun, teleschi, săli de sport la sate, etc.) care sa creeze locuri de muncă pentru românii din țărișoara noastră dragă. În rest să auzim de bine,
Giorgio la 2 Noiembrie 2010, ora 14:00
In primul rand felicitari pentru abordarea frontala a problemelor. Consilier la presedintele Romaniei ar trebui sa se ocupe de problemele presedintelui: vezi problema referendumului tinut anul trecut in campania la presedinte. Ne facem ca problemele in care s-a exprimat poporul nostru nu ne mai intereseaza. Dar poporul a votat sub incidenta legii penale. Oare nu exista termeni in acea lege si pentru cei ce nu respecta rezultatul referendumului. M-am saturat de adevar prin omisiune, de neabordarea problemelor serioase ale tarii. Inca o data la noi in tara trebuie sa plateasca 'acarul paun" pentru neregulile din sistem. Jefrei Franc este economist de profesie, va tine in continuare cu sistemul bancar(in sinea lui) dar uita faptul ca bancile din Romania vor disparea daca nu vor avea clienti, sau nu respecta legislatiile. Aceasta axioma este valabila pana si in SUA, unde o serie de banci au intrat in faliment datorita acelorasi probleme pe care ar vrea sa le reglementeze OUG 50 la noi. Vedem in Romania zeci de mii de apartamente construite fara locatari in ele. Cat din acest fenomen se datoreaza bancilor si cat se datoreaza politicului. De ce sunt institutiile statului reprezentative (cum ar fi sanatatea, invatamantul, cercetarea, infrastructura etc.) in dificultate la plati. Programele guvernamentale derulate in ultimii ani se regasesc invariabil in conturile bogatilor aflati in topul Forbes. Putini pot spune in Romania, "asta este afacerea ce am dezvoltat-o de la zero.

  Inapoi la articolul Diferenta intre ceea ce se spune si ceea ce este adevarat

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile