Comentarii pe articolul Scapa cine poate!


Interesant Punct de Vedere

Iulian Stanciu la 22 Ianuarie 2008, ora 09:01
Interesant Punct de Vedere
Mihai, este foarte interesanta opinia ta si sunt convins ca datele prezentate au suportul analitic deterministic si probabilistic adecvat.
Recomand drept colac de salvare plasamentele in terenuri cu potential semnificativ de crestere in urmatorii 2 ani. Cu toate aceste turbulente, potentialul de crestere economica al Romaniei ramane unul real. Toata Europa, nu doar Romania, este interesata de o astfel de crestere. In aceste turbulente, companii precum Nokia sau mari investitori imobiliari externi au planuri marete in Romania.
Deci, avem motive sa ne pastram optimismul.
Mihai Adrian la 22 Ianuarie 2008, ora 10:49
Multumesc pentru comentariu Iulian!
Cred totusi ca trecem printr-un moment delicat & dificil, care trebuie tratat cu prudenta sporita, inclusiv in real estate unde incepe sa se formeze, in opinia mea, un "asset price bubble". Singurul mod in care se poate atenua este costul mai ridicat al banilor, care are si efecte nedorite de stopare a cresterii economice per ansamblu.

  Inapoi la articolul Scapa cine poate!

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile