Comentarii pe articolul Este economia Romaniei supraincalzita?


Absurditatea reductionismului si a fatalitatii...

Adrian Mihai la 14 Mai 2008, ora 12:44
Absurditatea reductionismului si a fatalitatii...
Observ ca, aproape de fiecare data, argumentele pe care le avansam se reduc/ limiteaza la cateva aspecte pe care tot le disecam, de cele mai multe ori fara legatura cu subiectul.
De cele mai multe ori subiectul articolului si informatiile aferente nu intereseaza. tot ce intereseaza este sa gasim brese prin care sa ne manifestam neputinta, obsesiile, agresivitatea, lipsa de cultura si frustrarile.
Domnilor, subiectul este unul tehnic, iar comentariile ar trebui sa se rezume tot la aspecte tehnice. Cand veti intelege ca astfel de comentarii nu-si au rostul intr-un astfel de articol...
Ioan Negru la 18 Mai 2008, ora 13:38
Foarte corecte si pertinente observatiile D-lui Mihai. Nu inteleg cum indraznesc sa posteze comentarii niste neaveniti care nu au idee de ce inseamna economia reala, reducand totul la sistemul de analiza valabil in trecut (statul face in economie ce 'vrea' muschii lui). Nici macar guvernatorul BN nu poate face mai nimic inr-o economie de piata reala - eventual sa incerce corectii cu rata dobanzii, care uneori are rezultate, dar uneori-nu. Asta s-a vazut si in SUA, unde sistemul a functionat bine vreo 10 ani, ca acum sa nu prea dea rezultatele asteptate din cauza interventiei factorilor externi. Asa ca mai usor cu acuzatiile, incercati mai intai sa intelegeti de ce e vorba.

  Inapoi la articolul Este economia Romaniei supraincalzita?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile