Comentarii pe articolul


cum au evoluat preturile

Eduard-Mihail Zevedei la 19 Decembrie 2008, ora 14:06
cum au evoluat preturile
"Adrian Ghimpau, de la Coldwell Banker, este de parere ca pe piata locuintelor noi putem vorbi de o inghetare a preturilor, in timp ce pe piata locuintelor vechi s-a inregistrat o scadere cu peste 25%."
Dl. Adrian Ghimpau cum puteti afirma asa ceva?!!!avand in vedere ca tot dv. spuneti "In ultima perioada, din ce in ce mai multi dezvoltatori practica diverse politici de discount de obicei pana la 15%, pentru locuintele noi".....dar nu va obositi sa-mi raspundeti caci tot in acest articol am gasit raspunsul "ne-a explicat Adrian Ghimpau, directorul departamentului rezidential al companiei Coldwell Banker Affiliates of Romania"
Cristian Vavure la 19 Decembrie 2008, ora 14:32
Astept in continuare o estimare din partea specuialistilor privind preturile care vor fi la apartamentele noi in perioada mai - iunie 2009 ! Eu am zis ca vor fi pe la maxim 700 sau 750 euro /mp construit adica 50 % din pretul vehiculat in mai 2008 !
In acest caz profitul nu va fi asa mare de 300 - 500 % cum estimau developerii lacomi sa dea lovitura ! De ce asa mare ? Pai developerii bagau doar o parte din banii pe teren urmind ca restul investitiei sa fie facuta de banci 100 % ! Calculati si dumneavoastra !

  Inapoi la articolul

Setari Cookie-uri