Comentarii pe articolul Dreptul la greva


E ce salariu are

Laurentiu Cazacu la 4 Aprilie 2008, ora 06:58
E ce salariu are
Expertul asta ce salariu are?V-ati invatat sa aburiti lumea si sa va dati mari.Sa se duca sa lucreze in fabrica pentru 1000 de lei si apoi sa vorbeasca.Daca se muta fabrica in alta parte ,nu-i nimic pleaca si ei in Spania sau in Franta.Dar problema ca voi nu ve-ti mai avea prosti de mintit in scurt timp.Asta e problema.
Adrian Stanciu la 4 Aprilie 2008, ora 12:27
N-am (salariu). Nu am avut aproape niciodata, cu exceptia a 3 ani cand am lucrat intr-o corporatie.

La cestiuen, nu cred ca muncitorii de la Dacia isi doresc ca Renault sa inchida fabrica. Daca vor sa plece in Spania, in fond, cine-i impiedica? Asta e si ideea. Ca nu traim in feudalism, sa fie cineva legat de glie. Dar nu cred ca asta vor si nu cred ca emigrarea e solutia. Cred ca solutia e ca sindicatele sa asigure un echilibru intre interesele angajatorilor si cele ale angajatilor astfel incat fabrica de la Mioveni sa creasca si sa atraga si altele dupa ea. Acum nu fac absolut deloc asta.
Daniel Ivan la 8 Aprilie 2008, ora 11:24
Haideti domnule Adrian Stranciu macar ati putea admite ca salariile sunt forte mici. Nu e nici un secret ca firmele straine aleg sa-si faca fabrici in Romania pentru ca costul fortei de munca este ieftin.
Si in editorialul dumneavoastra sustineti desfiintarea sindicalismului. Nu ar fi o acumulare de putere in mana angajatorului care ne-ar intoarce in timp cu vreo 150 de ani?

  Inapoi la articolul Dreptul la greva

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile