Comentarii pe articolul Calatoria la romani


Marius Ghenea-o noua afacere ?

la 16 Noiembrie 2007, ora 08:35
Marius Ghenea-o noua afacere ?
La asa comentariu laudativ, ma astept ca in curind domnul Marius Ghenea sa ne ofere o noua surpriza, vreo agentie turistica, ceva. Ar fi chiar interesant, patronul agentiei sa mearga prin diverse locuri pentru a verifica la fata locului conditiile. Ce bine este cind ai bani...
Mona Bullinger la 16 Noiembrie 2007, ora 09:45
M-as lansa intr-o polemica obositoare si..neconstructiva daca as fraterniza cu Marius si as nega "comentariu laudativ". Ce se lauda in propozitie? lipsa romanului de cultura si de exuberanta turistica? Singurul corolar adevarat: cine are "schwung" si vrea si stie - N-are bani!, cine are bani (in mod sigur o majoritate) n-are curaj sau idee despre Unde cu adevarat ar trebui sa calatoreasca atunci cand au timp!
Mi-ar placea sa discut personal cu Marius Ghenea.Poate.. :)
Stela Ciolan la 16 Noiembrie 2007, ora 11:08
Interesant !!! M-am gandit la acelasi lucru, o fi vorba despre vreo agentie de turism sau asa ceva ale D-lui Ghenea, mi-am zis !!
Il admir sincer pe D-l Ghenea si ii impartasesc si pasiunea pentru calatorii!
Sigur nu am avut posibilitatea de a calatori cat dumnealui, desi am vazut Parisul(visul multor femei!!!), Viena, Budapesta si inca, dar compensez cat pot cu documentare TV !
Cat priveste partea financiara, din pacate si eu cred ca trebuie bani chiar si pentru a admira frumusetile patriei(nu o data s-au intalnit cazuri cand erau chiar mai scumpe astfel de calatorii!!!), daramite pentru alte destinatii externe care solicita serios un buget de roman mediu!!!

  Inapoi la articolul Calatoria la romani

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile