Comentarii pe articolul Evaluarea bogatiei


super articol

Soare Severina la 29 Septembrie 2011, ora 10:06
un articol exceptional ! felicitari, demult n-am mai citit cu atata atentie un articol de calitate, atat de profund , bine documentat si la obiect !
ar trebui sa scrieti o carte dle Ionascu, aveti calitatile necesare
Mihai Iordache la 29 Septembrie 2011, ora 11:51
Adevarat. Baiatul asta a subliniat perfect ceea ce de fapt este societatea din punct de vedere istoric si faptic la urma urmei. Din ce am vazut in articolele publicate in trecut despre el a fost blamat pentru faptele marete pe care le-a facut - a rupt o companie in doua - si ce a fost rau in asta?? :))

Mie omul mi se pare o capacitate ce detine un spirit de analiza mult prea subtil si la obiect. Indca un talent care se pare ca a stat in umbra.

Mai avem nevoie de asemenea articole cat mai curand si mai ales de astfel de oameni. Bravo Dl. Ionascu.
Zecar la 29 Septembrie 2011, ora 16:24
Da, in sfarsit un domn care spune lucruri de mult bun simt intre balacareli si stiri de doi lei, umflate si in note false de ani de zile. Eu l-as lua pe Dan Ionascu din locul in care se afla acum (inteleg ca la conducerea unei companii de consultanta) si l-as pune la o masa mai mare, a conducerii intereselor economice nationale. Pentru ca o merita din plin. Respecte!
Dimofte Catalin la 29 Septembrie 2011, ora 19:03
Regret sincer ca nu ma pot asocia corului de laudatori ai d-lui Ionascu -- si asta din vina mea, fara doar si poate, pentru ca n-am ajuns cu lectura nici macar la jumatatea articolului. Probabil tot de-asta n-am inteles nici legatura intre acest eseu pseudo-filosofic si "conducerea intereselor economice nationale".
In ceea ce priveste eseul propriu-zis -- si (chiar daca nu publicati comentariul meu, nu-i bai) ar fi bine macar sa-i transmiteti d-lui Ionascu observatia mea, pentru ca e in interesul tuturor, mai ales al domniei sale, ca-l vad om inca tanar -- exista o vorba italieneasca plina de talc, traduttore, traditore.
Articolul de fata a fost scris in engleza (de dl. Ionascu, sper) si tradus apoi in romaneste. Anume tradus prost, atat de prost incat e greu de urmarit si pe alocuri chiar greu de inteles.
Mihai la 30 Septembrie 2011, ora 10:44
Siuie cum apar Haiterii ...Multumim Catalin ....
Un Prieten la 30 Septembrie 2011, ora 11:41
Dl. Ionascu ar trebuii sa afle ....ca "Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita".....
Mihail Cepraga la 2 Octombrie 2011, ora 19:48
De unde si cum a compilat acest domn articolul de mai sus, sincer nu mai conteaza. Ideea este ca el a avut initiativa si curajul de a aduce la suprafata esenta unei societati mult prea slabite de efectele unui Capitalism defectuos. Dupa cum se poate vedea sin comentariul D'lui Catalin - unul dintre romanii slabi dintre noi si emblematic pentru ecest popor - orice este bun ar trebuii distrus - asa cum Domnul Dimofte a catadicsit sa faca - nu stim indca din ce motive. Bravo Dl'ui Ionascu pentru acesta inenioasa scoatere la suprafata a unui subiect mai mult decat complex si interesant.
Cd la 3 Octombrie 2011, ora 12:47
@Mihai -- ???
Eu sunt mai conservator si mai traditionalist, asa ca n-am priceput nimic din mesajul tau.
Ce-i aia "Siuie"?
Si ce-nseamna "Haiter", cu majuscula? La o cautare rapida (si foarte superficiala, recunosc), pare sa fie numele unei firme din Constanta (?)...
Catalin Dimofte la 3 Octombrie 2011, ora 21:15
@Mihail Cepraga -- Stimate domn, eu n-am scris ca acest articol ar fi compilat de undeva -- dar dvs. pareti sa stiti mult mai multe decat mine despre el, asa ca ma vad obligat sa va cred. Nici n-am emis vreo judecata cu privire la continutul sau (nu mi-as fi permis, de vreme ce n-am citit decat cateva paragrafe), ci doar la forma.
Insa este evident pentru orice absolvent de opt clase ca e scris intr-o limba romana execrabila, iar daca asta este scuzabil in cazul unor comentarii (cum e si-al dvs., printre altele), lucrurile stau altfel in cazul unui articol de opinie, scris.
Poate ca pentru cineva care intr-o propozitie de doar patru cuvinte reuseste sa inghesuie cuvintele "siuie" si "haiter" gramatica si ortografia nu conteaza nici cat negrul de sub unghie, dar eu gasesc insultator fata de cititori faptul ca un autor poate publica o opinie scrisa atat de neingrijit.
Cat despre slabiciunea mea, asta se prea poate (puteti adauga si prostie, naivitate si multe altele), insa mai emblematic pentru poporul roman sunteti de fapt dvs. Adica, daca tot nu puteti combate cu argumente valide comentariul cuiva, puteti intotdeauna arunca macar niste noroi in autor, asa cum fac romanii puternici si emblematici.
Si inca un maruntis, dp-le Cepraga. Va inselati amarnic cand considerati ca nu conteaza de unde si cum a fost compilat articolul -- iar faptul ca va mai declarati si sincer debitand asa ceva, face lucrurile si mai triste. Conteaza al naibii de mult.
Vedeti dvs., eu, asa slab si fraier cum sunt, nu fur. Ceea ce, din nou, ma face ne-emblematic.

  Inapoi la articolul Evaluarea bogatiei

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile