Comentarii pe articolul Ocupati lumea, dezafiliati nesimtirea


"NU" nu este o alegere :))

Calota Marina la 11 Noiembrie 2011, ora 00:06
Pare greu de crezut si pentru un om decent o poveste imposibil de conceput... dar se pliaza perfect pe realitatea unei capitale triste in care indecenta, lipsa de respect si „marlania” sunt cap de afis.
Naiv si fara intentie, completezi un cupon la coada la supermarket , il intinzi domnisoarei, iar in urmatoarele zile te trezesti asaltat de telefoane de la diverse companii care par a detine cheia succesului si reusitei tale in viata. Nu cunosc nicio limita, nicio decenta, iar un simplu NU din partea ta nu este suficient. Trebuie sa aduci explicatii si argumente solide pentru simplu motiv ca fie nu iti doresti un abonament de telefon cu nu stiu cate mii de minute incluse, fie nu iti doresti un aspirator care iti promite ca se transforma si in robot de bucatarie la cerere speciala.
Ba mai mult, persoana de la celalalt capat al firului, pe care nu ai cunoscut-o si nu o vei cunoaste probabil niciodata in viata ta, isi acorda libertatea de a te jigni cu meschinul scop de a pastra un job unde la angajare ti se acorda salariul minim si posibilitatea de a-ti pierde demnitatea si calitatea de om.

  Inapoi la articolul Ocupati lumea, dezafiliati nesimtirea

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile