Comentarii pe articolul Pentru / Despre Studenti


Studentie de calitate

Diana Pavlenco la 13 Iunie 2008, ora 12:13
Studentie de calitate
Eu sunt manager si nu am lucrat in facultate. as fi fost desigur manager cu 1 an mai devreme. am regretat atunci la absolvire in 1999 lipsa de experienta in munca la un angajator, pe diverse proiecte, dar acum, privind in urma, lecturile, calatoriile din timpul facultatii le consider decisive pentru formarea mea ca om. sigur, nu e vorba de a nu munci deloc, nu e vorba numai de distractii in studentie, ci de a te ocupa de dezvoltarea ta si chiar a-i motiva pe altii recomandand carti, spectacole, locuri. Mai tarziu am invatat ca timpul este adevaratul lux, nu vila din Pipera sau noul model de masina de teren. Cine este motivat va reusi si mai tarziu sa faca ce vrea.

Pentru bubulici: Cand o sa renunti la gandul ca 80% din joburi se dau pe relatii (chiar daca sunt si din astea) o sa faci primul pas spre un job mai bun.
Bubulici la 16 Iunie 2008, ora 11:42
.....
In ceea ce ma priveste stai linistita, nu cred ca vrei sa afli unde lucrez si pe ce bani. Dar am ajuns acolo dupa 2 ani de munca asidua la o scoala de MBA si niste testari f. grele, pentru ca lucrez intr-o industrie unde daca nu ai baza teoretica necesara nu poti sa faci nimic dupa ureche. Si am concurat la interviuri cu directori de divizii bancare care...surpriza... nu stiau sa citeasca un income statement sau sa calculeze niste indicatorii financiari extrem de simpli... Deci se confirma!
In plus presupun ca ai citit in ZF cat castiga directorii de investitii, nu? :)
Diana la 17 Iunie 2008, ora 22:05
f bine, deci ai ajuns...dupa 2 ani de munca asidua. atunci de ce raspandesti comentarii aiuristice? daca comentariul nu e aiuristic atunci ai ajuns pe pile? si sa stii ca in majoritatea industriilor trebuie sa ai o baza teoretica:) ca sunt looseri cu functii asta se stie...

  Inapoi la articolul Pentru / Despre Studenti

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile