Comentarii pe articolul Pentru / Despre Studenti


vechime doar cu numele

Popa Ion la 13 Iunie 2008, ora 13:10
vechime doar cu numele
Eu am 55 de ani , am facut studiile pe vremea comunismului . Am terminat un liceu economic si am lucrat 35 de ani numai contabil ,cind am terminat eram foarte bine pregatiti si am fost repartizati direct pe functii de contabil . La locul de munca fiind intr-un birou cu mai multi colegi am invatat in practica unii de la altii multe lucruri . Am ajuns doar cu un simplu liceu pina la functia de contabil sef si asta pe vremea lui Ceausescu , cind ajungeai pe o asemenea functie daca erai foarte muncitor . Acum termina bietii copii facultati si nu au un loc de munca corespunzator pentru ca sunt ocupate de cei cu pile sau cu bani .
Nu dau doi bani pe cei cu studii terminate acum cu bani , nu sunt buni de nimic .
Dar este suficient sa fie nepotul nu stiu carui om politic ca sa ocupe posturi in consiliile locale sau judetene . Am fost nevoita sa deschid o mica firma ca sa pot sa-mi angajez copilul pe timpul facultatii si astfel sa faca vechime pe functie si cind o sa termine sa nu fie refuzat pe lipsa de experienta . Dar copilul meu nu munceste efectiv doar platesc darile la stat ca sa aiba vechime cind termina .
Meonyrsh Mbga la 21 Iunie 2008, ora 10:53
hfcypn prog romykunt ebanf tzibl bohtadnk npfwt

  Inapoi la articolul Pentru / Despre Studenti

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile