Comentarii pe articolul Sistemul de pensii


Siistemul de pensii,se poate echilibra!

la 3 Septembrie 2010, ora 11:27
Sistemul de penisii asa cum e acuma,nu este alimentat din cotributiile sociale, motivul ar trebui sa avem cal 15000 contribuabil la 5000 de pensionari, daca ne raportam la procentul de 31% din venit care se vireaza in fondul de pensii.
Nu mai avem nici o salvare,totul se va face pe spinarea omului de rind. singura solutie,este cofinantarea sistemului de pensii,prin impozitarea celor care au averii mai mari de 500 de mii Euro, ceva similuar cu alte state din UE, daca acesti bani,ar acoperi defifitul de fond ar fi bine!
Cei care a facut averi in perioada de dupa 1989,majoritatea au avut facilitati fiscale, au avut si portite in legi,nu toti, daca tot au din abundenta,poti solitari cu batrinii.
Nu este bine sa mai taiemi de la pensionrii,au dreptul la vaita decenta! si asa veniturile sunt mici raportate la chltuieli, au nevoie si de medicamente.
Toti bani pe care-i imprumutam trebuie sa merga in investitii: care fac locuri de munca,care sa devina viitorii sustinatori ai fondului de pensii.
Sa terminan cu circul pe ecranul televizoarelor,sa ne apucam de munca! sa-si faca datoria cei care sunt pusi in finctii,sa stirpesca evaziunea fiscala de orice fel! sa avem constinta curata.
la 10 Octombrie 2010, ora 11:38
nu ducem lipsa de solutii in nici un domeniu, cat timp " puterea" nu doreste acest lucru, nu seva face nimic bun.

  Inapoi la articolul Sistemul de pensii

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile