Comentarii pe articolul Reevaluarea activelor imobilizate in vreme de criza


Subtire

Bogdan la 25 Februarie 2009, ora 12:00
Subtire, se putea scrie mai mult si mai concret, in primul rand trebuia sa ia in calcul daca mai e valabil la momentul asta valoarea de piata, pe cand in acest articol nu se spune nimic.

Care fluxuri viitoare actualizate? 90% din companii au un buget care nu este aprobat datorita incertitudinilor, sa nu imi spuna mie ca cineva care nu poate face bugetul pe 2009 este in stare sa aprecieze care sunt fluxurilie viitoare pe 5-10 ani.

Trebuie spus si ce inseamna continuare activitatii (going concern) SI CAT DE IMPoRTANT este acest lucru in momentul asta, mai mult ca sigur va fii ca si acum catvia ani cand peste 85% din firmele falimentare nu aveau situatiile financiare intocmite conform acestui principiu, iar opiniile de audit nu calificau opinia sau macar o atragere a atentiei daca erau dubii.

O parere personala ca standardele in general in perioada asta sunt depasite , si nu numai de raportare finianciara si audit, si la fel cum s-au miscat guvernele si institutiile financiatre in fata crizei, adica greoi, asa se misca si organizatiile responsabile de raportare financiara si audit, dar si firmele de audit si rating - adica tardiv

  Inapoi la articolul Reevaluarea activelor imobilizate in vreme de criza

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile