Comentarii pe articolul Bunul cel mai de pret


care sunt sansele sa folosesti asigurarea

Nedelcu Claudia la 27 Iulie 2010, ora 13:08
asigurarea pe viata simpla a ca aruncarea unor bani in vant. sansele sa o folosesti intradevar sunt minime.
mai rentabila ar fi o asigurare cu plan de economisire atasat, astfel ca in cazul ca un eveniment nefericit nu are loc, banii sunt recuperati. inconvenientul il reprezinta dobanda minima primita pentru suma depusa timp de 20 -30 ani, anual.

al treilea, si cel mai important, chiar si o asigurare de viata simpla se scumpeste simtitor atunci cand ai un job care presupune orice altceva decat statul intr-un birou 8h pe zi, pentru ca in acest ca se considera ca riscul pt firma asiguratoare este mult mai mare... deci persoanele care ar fi poate interesate de o asigurare datorita faptului ca lucreaza in deplasare, cu utilaje,in medii de lucru nocive, etc trebuie sa plateasca un pret nejustificat de mare, iar cele care se incadreaza in munca de birou nu prezinta nici un risc si, ma gandesc, de ce si-ar face o asigurare de viata? poate va cadea vreun meteorit peste locul de munca eventual...altfel...nope.

asa ca lasand la o parte reclama pe fata, mai bine ne facem singuri un fond de asigurare, niste economii la banca care sa acopere astfel de cheltuilei neprevazute. ii ridici imediat si nu tb sa mai astepti 2 sapt pana situatia ta e analizata de catre firma de asigurari daca sa iti dea banii sau nu.

cu pensiile ok, e clar ca sistemul nu e sustenabil, si tb sa ne asumam responsabilitatea pt propriul nostru viitor. dar nu ma pot abtine sa remarc ca la inceperea crizei unitatile de fonduri au scazut cu 90% si ca banii investiti in asa ceva inainte de 2008 au scazut simtitor...deci niste bani pe care ii pui deoparte pt pensie ar tb sa fie garantati, nu sa mearga dupa cum merge piata...

  Inapoi la articolul Bunul cel mai de pret

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile