Comentarii pe articolul Bunul cel mai de pret


Romania , tara ca o prada !

la 27 Iulie 2010, ora 13:13


Halal guvern... halal stat ... Romania , o tara ca o prada ... capitalul strain nici nu trebuie sa se chinuiasca sa ne castige drept clienti ... pentru ca Guvernul Romaniei ne preda ca o prada de razboi ... Eu am avut experiente urate cu Orange Romania care m-a jecmanit pe fata , cu Raiffeisen Bank care si-a permis sa-mi ia bani din cont drept comisioane fara nici o logica ... statul roman nu m-a aparat prin institutiile sale de protectia consumatorului ... Acum ma obliga sa ma asigur obligatoriu ... in caz de calamitate , cica 20 000 euro ar fi despagubirea ... ce sa faci cu ei !!! dar milioanele trebuie sa curga in pusculita ... Am crezut ca avem un guvern incompetent ... acum stiu ca avem un guvern ce tradeaza cu buna stiinta tara si poporul ! Niste marionete care s-ar vinde oricui ... dupa ce am luat imprumut de la FMI tot ptr bancile si capitalul strain , dupa ce ne-au marit taxele, ne-au micsorat salariile acum sintem obligati sa cotizam din greu ptr ei si inutil pentru noi .... Romania , o tara ca o prada !
Voica Ioan la 27 Iulie 2010, ora 14:43
scuze apropo de banci si de ce face guvernul: am avut o firma o data ca niciodata. A venit Boc smeul si a pus impozit forfetar. Am suspendat legal activitate afirmei. Contul nu-l pot inchide pt ca mai sunt bani de incasat , iar apoi daca vreau sa repornesc trebuie redeschis. Si desi nu se misca nimic prin cont platesc lunar comision. Mai mult intre timp am gasit de lucru in UE. Am plecat acolo cu totul. Acum vreau sa inchid contul si nu pot decat personal sau cu procura notariala speciala care costa, in limba romana mult, la reprezentantele diplomatice.
Si uite asa ori vin in Romanica ori platesc mai departe la banca comisionul lunar degeaba. Si pentru economie si salvare padurilor primesc din cand in cand notificari de la banca separat pentru contul in lei separat pentru cel in valuta, 2 plicuri , doua pagini, timbre etc pentru sume de 20-40 de ron sau 6-8 euro. De aceea e comisionul sa facem corespondenta. De e-mail nu ati auzit bai parsutelor bancare.

  Inapoi la articolul Bunul cel mai de pret

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile