Comentarii pe articolul Bunul cel mai de pret


O lege ciudata, asiguratori ciudati

Stancu Ioan la 27 Iulie 2010, ora 20:45
Avem o lege ciudata care are un titlu care precizeaza ca asigurarea este obligatorie pentru dezastre cu referire precisa la cutremure, alunecari de teren sau inundatii si nu concorda cu Art. 6 din lege care spune ca; "Riscurile care se asigura obligatoriu prin PAD sunt daunele produse constructiilor cu destinatia de locuinta de oricare dintre formele de manifestare a dezastrului, ca efect direct sau indirect al producerii dezastrului natural".
Am fost pe la asiguratori si acestia iti ofera asigurare obligatorie pentru ce scrie in titlu, iar daca le arati art. 6 se fac ca nu pricep ca legea in fapt se refera la orice fel de dezastru natural. Se pare ca parlamentarii, guvernul, presedentia si asiguratorii cred ca acest popor este compus din prosti ?
Cum ne descurcam acum ? Cat mai putem suporta pe acesti nemernici incapabili, sau mai bine spus capabili de a ne jefui prin orice fel de mijloace?
Eu unul, pana cand lucrurile nu se pun in acord la asiguratori cu art. 6 nu fac asigurare, iar daca primesc amenda o voi contesta in instanta cu solicitarea de a se face amendarea legii la Curtea Constitutionala. Poate merge.

  Inapoi la articolul Bunul cel mai de pret

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile