Comentarii pe articolul De ce portarul de la RAEF nu va ajunge niciodata director general ?


c-asa-i in...tenis !

Teodorescu Mihai Eduard la 26 Octombrie 2010, ora 10:24
In sfarsit ati coborat din turnul de fildes in care ati stat atatia ani. Ceea ce vedeti Dvs se regaseste in orice firma mai mica sau mai mare si, anormal, la orice nivel ierarhic.
Romania a pierdut din start intrecerea oamenilor cu cap, cu viziune (de leader) si inovatori. Acum e "care-pe-care". Un egoism lugubru plin de inversunare...portarul sa-si pazeasca postul, omul de vanzari sa reziste pe metereze, contabilul sa nu greseasca, cel din depozit sa nu trimita aiurea marfa pregatita, seful.....SEFUL sa nu se mai dezlipeasca de scaun. Daca e "criza" atunci primim cu placere....ce? Totul....reducerile de toate. De la masini de serviciu la birotica si papetarile, la zahar si apa cand afara sunt 40 de grade, la oameni dati afara ca "asa se cere", la salarii marite "pe spranceana". Asta e RO in care traim. Cine si-a facut pana acum un statut cu greu e miscat iar cine incearca sa urce PE PICIOARELE (MINTEA/INTELIGENTA) LUI deja are suficient de multe piedici astfel incat ponderea celor ce au succes sa fie minora in raport cu "restul".
Asadar Dle Butunoiu va invit sa faceti o vizita la mine la serviciu (gasiti pe internet unde lucrez) si sa va transformati intr-o musculitza mica ptr a vedea TOT ce se intampla. SAU sa ne consiliati caci poate asa vad si "altii" ce-ar trebui sa vada. Si sa STIE (contientizeze).
Cele Bune Dvs cu Dzeu alaturi !
Nuta Corina la 26 Octombrie 2010, ora 10:45
Sau, poate domnul portar s-o fi plictisit sa mai faca treburi care nu sunt ale lui...
Sunt de acord cu domnul Teodorescu, aceasta atitudine o intilnim in orice fel de institutie!
Pe de alta parte, foarte putini obserrva ca te implici si ca iti pasa sa mearga treaba la serviciu...eventual ti se reproseaza ca esti prea agitat...
Corina
Razvan la 30 Octombrie 2010, ora 17:58
Ambele comentarii sunt perfecte ! Probabil provin din partea unor cetateni ancorati in realitate si care au simtit pe propria piele "aprecierea" calitatilor individuale :).

  Inapoi la articolul De ce portarul de la RAEF nu va ajunge niciodata director general ?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile