Comentarii pe articolul De ce portarul de la RAEF nu va ajunge niciodata director general ?


De ce portarul de la RAEF nu va ajunge niciodata director general

Vladutiu Liana Maria la 26 Octombrie 2010, ora 10:27
Nu fiti pesimist, are viitorul inainte ! Astfel de oameni se promoveaza astazi. Vom afla curand ca este director general.
Anca Elena Bacan la 26 Octombrie 2010, ora 10:47
Ai dreptate Maria. In Romania astfel de oameni sunt cautati, promovati si apreciati. Ma surprinde doar, faptul ca d-nul Butunoiu abia acum a observat acest lucru.
Giugariu Tudor la 26 Octombrie 2010, ora 10:48
of, nu ai înțeles nimic, coană Liana Maria.
Dl. Butunoiu tocmai asta spune, că din cauza propriei indolențe și a lipsei de inițiativă, portarul respectiv nu va ajunge sa conduca firma respectivă, cum sunt poveștile de succes prin alte părți din cauza lui și nu din cauza societății românești.
Comprendo ?
Lucian Dimitriu 23.03.1958 la 26 Octombrie 2010, ora 11:16
Nu l-as pune director general pe portar dar i-as mari salariul. Tot ce a facut portarul dovedeste profesionalismul sau. Ghinionul lui a fost ca s-a intalnit cu un om tanar, cu reminiscente comuniste in gandire si care nu a intrat in contact cu-n mediu de lucru cu adevarat "capitalist" (iar daca a intrat nu a inteles nimic din mecanismul de functionare al acelei societati).
Marius Maxim la 26 Octombrie 2010, ora 11:54
povestile de succes din romania cum sunt? se bazeaza cumva pe aportul minunat al salariatilor, incantati de felul in care sunt tratati la serviciu si, in consecinta, in totalitate dedicati succesului firmei? nu, cu foarte putine si mici exceptii. povestile de succes din romania, daca nu sunt de succes doar ca faza de tranzitie catre faliment sunt ”de succes” pentru ca fac uriase economii la salariile angajatilor. atat de mari sunt acele economii la salarii incat firmele reusesc sa aiba succes in a-si acoperi din ele orice alte pierderi, generate de managementul diletant si oportunist sau din nemunca, neinitiativa, necreativitate, pe scurt, indolenta si incompetenta. patroni de mare succes spun asa: nu caut cine stie ce competente, prefer oameni loiali, devotati.
Iordanhaidu 5051968 la 26 Octombrie 2010, ora 20:22
am lucrat operioada in domeniul paza protectie Dupa o virsta unii care au lucrat in fabrici si uzine gen faur etc mai ales inainte de....au mentalitatea munca putina cu bani multi daca iese si...e perfect E VALABIL si pentru unii mai ales unele nascute dupa...

  Inapoi la articolul De ce portarul de la RAEF nu va ajunge niciodata director general ?

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile