Comentarii pe articolul Febra Craciunului sau despre false necesitati


Bun articol! Cum ar putea fi distribuit spre lectura in masa?

Sau Beloia la 18 Decembrie 2007, ora 09:37
Bun articol! Cum ar putea fi distribuit spre lectura in masa?
Eu zic ca este bun, dar de fapt articolul este trist, el denota imensa manipulare facuta sistematic prin sticla TV de spoturile publicitare care parca nu se mai termina si care parca revin din ce in ce mai des in cadrul aceleiasi scene de film la care te-ai asezat sa il vezi.
Suntem cu totii ca un roi de drosofhile caruia i s-a aratat un strop de vin acru si dam buzna sa ne adapam din produs, indiferent ca e bun sau rau.
Ne inghesuim la intrarea in magazine, ne calcam in picioare, asemeni vesticilor care fac shopping ca si cura psihiatrica (mod de viata, spun promotorii supraconsumului), luam si platim tot ce este stralucitor pe ecranul TV, inchipuindu-ne ca si acasa aspiratorul va face minunile din spotul publicitar, ori ca produsul cosmetic chiar ne va rezolva problema biologica proprie tuturor - imbatranirea.

De aceea, zic, buna treaba, Domnule Ghenea! Dar feriti-va, vine valul din spate! El vrea sa cumpere, aveti grija sa nu va calce in picioare!

  Inapoi la articolul Febra Craciunului sau despre false necesitati

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile