Comentarii pe articolul Hypermarketurile diabolice


hipermarketurile

Marga Danila la 10 Martie 2008, ora 08:18
hipermarketurile
Nu stiu exact care este miza in conflictul declansat intre producatori si hipermarketuri,dar ma deranjeaza faptul ca suntem bagati si noi,consumatorii ,in acesta oala.
Atata timp cat preturile hipermarketurilor este mai mic decat cel al magazinaselor din coltul strazii,sa fie siguri domnii producatori ca noi,consumatorii,vom prefera tot supermarketurile.
Va dau doar un exemplu:la mine la magazinul din piata, crenvustii de pui Meda costa peste 20 RON kg,in timp ce aceeasi crenvusti la supermarketul Real costa cam 16 RON/kg.Daca producatorul practica acelasi pret si pentru hipermarket si pentru magazinul meu din colt,atunci diferenta de bani din ce rezulta??Un adaos comercial supermare al magazinului din colt sau....ce??
Sa fie convinsi domnii producatori ca in aceste conditii,voi prefera hipermarketurile si sa nu ne mai bage la mijloc pe noi cumparatorii,de parca ,chiar i-ar interesa ceva de soarta noastra.Sa fim seriosi!

  Inapoi la articolul Hypermarketurile diabolice

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile