Comentarii pe articolul Ajunge!


specimene "neadecvate"

Niculescu Laura la 16 Aprilie 2008, ora 11:07
specimene "neadecvate"
Stimate d-nule Stanciu,

Sunteti dovada vie ca in momentul de fata in Romania lasitate, nepasarea si cruditate este in floare. Nu gasim solutii omoram, sau preferam sa ignoram.
In propozia "Selectia naturala se face prin eliminarea exemplarelor neadecvate." va exprimati dorinta sa omorati ori nu considerati neadecvat. Si eu va consider neadecvat pentru omenire, asta inseamna sa va omor?
Restul Europei se chinuie sa salveze animale de oamenii ca d-stra, in schimb in Romania se decide omorarea lor pentru ca niste specimene "neadecvate" ca d-stra gandesc crud si fara nici un pic de creier. E mai usor sa omori, sa elimini, decat sa faci ceva in a rezolva o problema pe atat de usoara pe cat nu vrem noi sa para.
Imi e rusine de faptul ca specimene "neadecvate" ca d-stra imi sunt conationali intr-o tara care desi a intrat in Uniunea Europeana iar oamenii se plimbe in tari ce nu au cunoscut sistemul comunist si totusi gandesc ca niste persoane ce nu vor evolua niciodata!!!!!

O zi buna,
Laura Niculescu
Abel Bratu la 18 Aprilie 2008, ora 11:45
suna morbid felul in care stiti sa va exprimati , dar nu exista pic de demnitate in toti cei care incearca sa para niste oamnei iubitori si chiar asa arata asta fata de niste animale ,pentru ca un caine asta este un ANIMAL, care este creat sa ajute omul nu sa il omoare .
1)in primul rand toti cei care afirma sus si tare ca iubesc aceste frumoase animalute sa le stranga in curtile si casele lor nu pe strazile oraselor
2)in al doilea rand va rog frumos sa va puneti in locul unor parinti care isi pierd copilul , dar mai ales sfasiat de caini , as fi sincer curios ce ati mai spune intr-o astfel de situatie, e frumos sa iei apararea unui caine stand comod cu cafeau in mana si pe fotoliu , sper sa nu ajungeti in situatia mult discutata a acestei familii
3)in romania investim in adaposturile de caini sau mai bine zis pt intretinera cainilor cu aproape 1.5 lei mai mult decat pentru un caine decat se investeste in copii din orfelinate
4)va spun ca si eu am 2caini acasa pe care ii iubesc si cu care ma joc oridecateori am ocazia ,dar in nicun caz nu sustin ideea lasarii lor in libertate si nici ideea tinerii pe banii statului in adoposturi a acestor animale .

  Inapoi la articolul Ajunge!

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile