Comentarii pe articolul Ajunge!


Stimate domn, haideti sa nu batem campii cu gratie..

Bogdan S la 16 Aprilie 2008, ora 21:39
Stimate domn, haideti sa nu batem campii cu gratie..
Va citeam articolele cu oarecare interes, chiar si pe acesta l-am inceput in aceeasi dispozitie..Aveti dreptate in privinta incompetentei reprezentantilor locali, care si-au declinat responsabilitatea in maniera binecunoscuta de atat amar de timp, si care pot fi sanctionati, daca nu pe linie administrativa (ceea ce ar fi un basm de adormit copiii), poate moral, prin neacordarea votului la urmatoarele alegeri.
Insa, in privinta selectiei naturale si a solutiei radicale subtil sugerate la adresa cainilor comunitari, mi-ati inselat asteptarile. Ma asteptam ca un fost director de multinationala, (teoretic) in contact cu valorile occidentale sa manifeste o anumita maturitate civilizata a gandirii, nicidecum sa peroreze pe subiectul selectiei naturale.
Lumea va percepe si va incadreaza in tiparul, definit de atatia ganditori, a factorilor influenti de opinie, ale caror expuneri sunt luate in seama de un numar mare de membri ai comunitatii. Ma asteptam, intr-un fel, sa faceti o nota discordanta in raport cu valul de postari radicale pe diferitele forumuri, privind solutiile la adresa numarului excesiv de mare de maidanezi. Pacat. Nu prea va mai distingeti, astfel, de tagma indivizilor care au filmat torturarea si omorarea unor animale si apoi le-au postat pe internet, pentru a se fali cu fapta lor "vitejeasca".
Aceste atacuri au fost excesiv mediatizate de ziaristi disperati dupa audienta, redescoperind un subiect pe care l-au tot "mestecat" la intervale regulate. Stiau ca exista o masa de oameni frustrati de conditiile vietii, idealuri neindeplinite, proasta crestere, etc. doritori de "supape de refulare" si le-au oferit acest subiect.
INTOTDEAUNA au fost asemenea atacuri. Intotdeauna a existat problema cainilor vagabonzi. Si tot intotdeauna au fost oameni care au donat bani, s-au implicat in a limita chiar putin, numarul de caini abandonati.
Sunt solutii civilizate pentru castrarea si gestionarea cainilor fara stapan, fie prin asemenea donatii, fie prin fonduri, chiar si de la Comunitatea Europeana. Iar daca anumiti "oameni" nu doresc sa isi dea banii pentru niste animale, nu-i nimic, daca vor sa faca ceva pentru comunitate, pot ajuta un batran sau pot imbunatati situatia unui copil al strazii.
Se poate oricand face ceva, in mod civilizat, in folosul comunitatii. Nu doar sa vorbesti de selectie naturala in anul 2008, cand esti integrat intr-o uniune de state civilizate, cand ai un Curriculum Vitae de angajat al unor companii occidentale, cand, teoretic, vrei sa te separi de comportamentul unor trogloditi care dau senzatia coborarii recente din copac.
Dar asta este, si statuile idolilor se darama, nu? Puteti folosi link-ul dat de alt "civilizat", aici pe site, pentru a potoli setea de sange a "alegatorilor turmentati" sau va puteti pune neuronii si experienta occidentala la contributie si sa gasiti o solutie civilizata. Potrivita secolului 21.

Cu stima,
Domnule

  Inapoi la articolul Ajunge!

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile