Comentarii pe articolul Provocare la normalitate: Preluati exemplul FP si eliberati SIF-urile de constrangerile aberante!


interese meschine

Socol Marian la 1 Iunie 2011, ora 18:20
Stimate dle Chisu,
Argumantatia dvs. este atat de corecta incat nici nu se poate comenta. Indrazanesc sa adaug un singur dezavantaj care deja genereaza, nu discutii. ci mari probleme: conducerea "matusalemica" a acestor sif-uri . Unii dintre ei, nu vreau sa-i numesc, stiu sa cheltuie banii nostrii pe procese ridicole si legate nu de interesul nostru, al actionarilor, ci de orgoliul lor de capatanosi.
Astept doua lucruri: schimabarea acestor conduceri(realizata de actionari, nu de stat) si, inainte de a le aproba descarcarea de gestiune, situatia PUNCTUALA a profitului/pierderii pe fiecare achizitie in parte, nu "la global! S-ar putea sa rezulte ca multe achizitii s-au facut pentru a plati pe anumiti indivizi/firme de sorginte...politica si nu numai!

  Inapoi la articolul Provocare la normalitate: Preluati exemplul FP si eliberati SIF-urile de constrangerile aberante!

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile