Comentarii pe articolul Provocare la normalitate: Preluati exemplul FP si eliberati SIF-urile de constrangerile aberante!


In Franta, ...

la 1 Iunie 2011, ora 20:58
Dupa mai bine de 2 ani in Franta, cand privesc ce se intampla la nivel de guvern in jos, merg pe ideea ca poate nu au luat BAC-ul pe merit si se mira si ei ce e cu ei in Uniunea Europeana. E normal sa nu fie transparenta ..., cand coruptia e in floare. Eu aflam din mijloace de transport in comun in 2007 cum se poate cumpara un permis, o diploma de inginer in te miri ce domeniu, ... Ce pretentii sa avem ca ei sa faca din proprie initiativa un lucru ce ar face bine si economiei. Noi vindem tot ce tine de INTERESUL NATIONAL si cerem oamenilor ce-si investesc bani in economia noastra sa inteleaga lipsa de pregatire a celor ce legifereaza in halul asta. Halal logica! Dati-i inainte stimati politicieni ca nu se opune nimeni. Daca ati sti ce imagine aveti aici in Franta ... dar si in tara. Asta este alegatorule roman, esti reprezentat!

  Inapoi la articolul Provocare la normalitate: Preluati exemplul FP si eliberati SIF-urile de constrangerile aberante!

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile