Comentarii pe articolul Kosovopolje sau lectia de istorie necesara


Domnule Ghenea,

Laurentiu Alimpie la 29 Februarie 2008, ora 11:07
Domnule Ghenea,
Felicitari pentru lectia de istorie. Binevenita. Iar acum haideti sa asteptam, in continuare, "recunostinta" Occidentului. Sarbii au avut deja parte de ea.
Octavian Petrescu la 1 Martie 2008, ora 21:42
Total de acord cu felicitarea adresata dlui Ghenea, la care aduag si o felicitare catre Wall-Street care a facut public materialul. Ii cer scuze anticipat dlui Ghenea ca mi-am permis sa transmit adresa articolului la mai multe cunostinte din occident si USA. Absolut sincer sunt dezamagit, ca sa nu spun revoltat, de "Diktatul" USA si UE (tarile care au agreeat si sustinut ideea). Am convingerea ca vor regreta in viitor aceasta decizie, dar din pacate regretele vor fi prea tardive. Precizez explicit ca nu sunt nationalist ca fond mental si nu am absolut nimic cu Kosovarii, dar anumite principii declarate si asumate trebuie respectate de catre cei care vor sa fie respectati. Cu siguranta existau si alte solutii, daca nu ar fi existat motivatia de a satisface anumite interese legate de "petrol" (ghilimele sunt deoarece cuvantul nominalizeza altceva). Imi vine acum in minte problema kurda si Kurdistanul, care chiar a si existat. Care va fi solutia daca facem o analogie?

  Inapoi la articolul Kosovopolje sau lectia de istorie necesara

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile