Comentarii pe articolul Si uite asa Codul Muncii o ia incet incet pe alt drum


criteriile de evaluare subiect de conflict?

Maring la 20 Aprilie 2011, ora 15:08
introducerea indicatorilor de performanta este un lucru excelent si nici pe departe nu poate fi un subiect de conflict,

prin obligativitatea introducerii in cm, si fp, de fapt antreprenorul sau echipa manageriala este obligata prin lege sa faca mai mult decat se cere in mod formal (elaborare si implementare KPI), in fapt este obligat sa aiba o misiune, o strategie de dezvoltare, un plan de afacere, sa introduca un element nou in natura relatiilor de munca, ROI, ghidul de cariera (acesta nu exista in ro), daca acestea exista, nu pot aparea situatii conflictuale deoarece totul este clar inca de la inceput pentru ambele parti.

indicatorii de performanta (KPI) sunt diferiti functie de nivelul ocupat de angajat in structura organizatiei, strategic, operational, field execution, si in functie de natura organizatiei, producator de marfuri caz in care vb de o organizatie de tip mecanica, sau prestatori de servicii unde vb de o organizatie de tip organic/matriceal,

in oricare dintre cazuri, acestia sunt stabiliti foarte clar functie de misiunea si strategia organizatiei pe termen scurt, mediu si lung, sunt aliniate la obiectivele stabilite in planul de afacere si in directa relatie cu ghidul de cariera al acesteia, eventuala lor modificare ar fi doar la nivel strategic si operational si asta doar o data la 3-5 ani pt nivelul strategic, si probabil, 1-3 ani la nivel operational.

asa ca situatiile conflictuale pot aparea doar in cadrul organizatii dezorganizate, un functiile de baza nu sunt exercitate in echilibru.

  Inapoi la articolul Si uite asa Codul Muncii o ia incet incet pe alt drum

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile