Comentarii pe articolul Despre stat, proprietatea privata si instinctul de egalitate


despre stat

Mercean Ionel la 6 Septembrie 2011, ora 11:08
d-le catalin alexandru;ma numesc ionel mercean si as vrea sa va dau o idee .mi-as dori f. mult sa scrieti un comentariu despre legea nr 10 cu privire la retrocedari unde sa faceti o paralela intre mine un cetatean al acestei tari ,modul in care statul nu te despagubeste invocind diferite scuze(criza lipsa de bani)si modul de despagubire a regelui mihai care eu nu stiu dar poate si el e tot cetatean ca si mine al acestei tari. va multumesc.
la 6 Septembrie 2011, ora 13:12
Domnilor, egalitatea in drepturi, stipulata de legile incropite de "alesii poporului", este o mare pacaleala !. Chiar nu stiti ca pe lumea asta (in Democratia stramba), exista oameni egali si altii mai putini egali?!.
Chiar nu stiti ca egalitatea se manifesta total diferit in raport de pozitia "politica si sociala " a Smecherilor ?!.
Si inca ceva, democratia este impotriva naturii.
Democratia este o iluzie !. Singa libertate in democratie, consta in faptul ca poti vorbi ( eventual critica), pe cei urcati in COPAC, dar nu prea mult ca te paste "dreptul lor la replica.
SI ATENTIE !. Doamne fereste sa te prinda, ca esti MORT !.
Ionescu Daniel la 6 Septembrie 2011, ora 16:19
Bravo!
Butnariu Constantin la 6 Septembrie 2011, ora 16:30
Aici e vesnica problema a razboiului asimetric. Aceasta va exista atat timp cat va exista statul. Bine ar fi daca legile ar permite sa sanctionez statul direct de la sursa (de la mine contribuabil) de cate ori sunt nedreptatit, fara sa mai fie nevoie de instanta pentru asta. Pentru simetrizare ar trebui ca, daca statul poate sa ma sanctioneze direct, fara intermedierea unei instante, tot asa sa pot si eu face atunci cand sunt nedreptatit sau nu mi se acorda un serviciu platit din bani publici. Ironia este ca nedreptatea pe care mi-o face statul mie e finantata cu banii mei, ai contribuabilului. De aceea unele grupari incearca sa teoretizeze pentru civilizatia viitorului un model politic mai apropiat de anarhie, unde, bazandu-se pe cresterea educatiei si constiinta, se va micsora mult rolul statului in societate. Dar pana atunci... vise taica, vise!
Ilyes Ibolya la 7 Septembrie 2011, ora 00:56
Legea Junglei.Asta este realitatea...
Legea: o bariera: cainii sar peste, iepurii se strecoara pe sub, magarii asteapta sa fie ridicata( bariera).
Sper ca cei de la Protectia Animalelor nu sar...gardul...
In rest...fiecare dupa posibilitati, aptitudini, formatie si...instinct.
Pe scurt:
Divide et impera!
Ecce Lex.
Autohtona, originala, ca si "democratia".
O iluzie...

  Inapoi la articolul Despre stat, proprietatea privata si instinctul de egalitate

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile