Comentarii pe articolul Despre stat, proprietatea privata si instinctul de egalitate


bunul simt-baza unei legislatii ideale

Radulescu Stefan la 6 Septembrie 2011, ora 14:01
Domnule avocat eu cred ca ori ce lege trebuie sa respecte bunul simt.Logica mea imi spune ca staul a fost creat ca sa apere individul (cetateanul) si a tot satul a creat niste norme de activitate in cadrul lui(statului sau cetatii) in asa fel incat individul sa nu isi "deranjeze" vecinul.La noi dupa 1989 legiuitorul s-a chinuit sa faca o lege fundamentala (constitutia) fara a tine cont de bunul simt si sa consfinteasca dreptul la proprietatea privata.
Asta a fost bulgarele care a declansat avalansa "statului de drept" ce s-a dez. ulterior. O PROBLEMA DE BUN SIMT. Asa au aparut oameni ai legii vanduti "batausilor", un grup de indivizi ce ar trebui sa aprobe legile (parlamentari) vanduti "batausilor" si altii care ar trebui sa le aplice(guvern) vanduti tot "batausilor". Acum se pune problema daca trebuie sa-i indetificam pe batausi sau sa tinem de BUNUL SIMT in viata de toate zilele.

  Inapoi la articolul Despre stat, proprietatea privata si instinctul de egalitate

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile