Comentarii pe articolul Dragostea de firma


Dragostea de firma

Alex Dan la 14 Ianuarie 2008, ora 20:30
Dragostea de firma
Toata stima si consideratia ,stimate domnule Butunoiu pentru ceea ce ati scris,este foarte adevarat,sunt convins ca multi dintre cei care au citit articolul d-stra au trait pe "propria piele"diverse situatii la locul de munca...cand pleci din firma dupa 16 ore de lucru si ti se spune :azi de ce pleci asa devreme(la ora la care se termina oficial ziua de lucru)?...chiar daca mai sunt lucruri de facut si pot fi rezolvate a doua zi fara probleme...cam ce ar mai fi de facut?hmmm...traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul,nu?
Roxana Moldovan la 16 Ianuarie 2008, ora 09:42
Foarte adevarat! Cred ca asta i se intampla oricariu angajat"civilizat si responsabil" cum scrie in articol. Si unde mai punem si "activitatile de spalat creierul" cum le numesc eu, gen team buildinguri in "sanul unei mari familii" la care aproape ca te obliga sa participi chiar daca nu te regasesti in acel mediu. Tind sa cred ca "marea familie corporatista de azi" seamana mai mult cu "La Famiglia", adica esti bun daca stai in banca ta si lauzi reusitele mamagerului tot timpul si abia asteapta sa scape te tine daca devii incomod si-ti spui punctul de vedere sau iti ceri drepturile legale.
Si unde mai punem celebra fraza:"Daca nu-ti convine poti sa pleci, oricum la usa mai sunt cel putin 100 care ar da orice sa lucreze pentru noi !"

  Inapoi la articolul Dragostea de firma

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile