Comentarii pe articolul Fondurile UE si 'Morile De Vant'


M-AM LUPTAT SI EU CU MORILE DE VINT

Sorin Gaina la 26 Mai 2008, ora 06:07
M-AM LUPTAT SI EU CU MORILE DE VINT
In perioada 2000-2005, in cadrul unei organizatii neguvernamentale de profil agricol, am construit diferite proiecte de aducere la cunostinta a grupelor interesate inclusiv organelor guvernamentale de profil si din OLTENIA,sustinute din resurse proprii,deoarece cu toata inteligenta echipei noastrte nu am reusit sa ajungem la GRANTURI NECESARE UNEI INFORMARI EFICIENTE.
Ce semnalam noi echipa de cadre universitare si ingineri ai ASOCIATIEI AGRAL-TURISM OLTENIA-ca pentru a absorbi FONDURILE EUROPENE DESTINATE AGRICULTURII trebuie sa ai oameni pregatiti,legatura cu autoritatile locale sa fie foarte strinsa,astfel am conceput PROGRAMUL RESPONSABILILOR INVESTITIONALI COMUNALI,care din lipsa interesului si deschiderii primarilor de atunci si a rautatii autoritatilor judetene din OLTENIA ,NU AM PUTUT pune in prcatica acel proiect care avea ca scop IDENTIFICAREA OPORTUNITATILOR DE AFACERI DIN MEDIUL RURAL,ADUCEREA ACESTEIA CATRE CEA MAI ACCESIBILA FORMA DE FINANTARE SI DEZVOLTAREA AFACERII PAS CU PAS,fiind consiliati,fermierii astfel rezultati in toate situatiile.
Dar ,marturisesc ca aceasta INITIATIVA,la oara respectiva mi-au atras destui dusmani,usi inchise si rautati destule ,martori imi stau OAMENI DE PRESA din OLTENIA,cadre universitare si colegi.

CU STIMA ,ing.dipl. SORIN GAINA

  Inapoi la articolul Fondurile UE si 'Morile De Vant'

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile