Comentarii pe articolul Universul dominat de Incertitudine si comportamente Extreme


bla, bla, bla

Viorel Adrian Dumitrache la 25 Octombrie 2007, ora 17:58
bla, bla, bla
Domnul Crainic face ziaristica urechista, uitand ca ceea ce se preda in ASE in legatura cu fizica reprezinta un Epsilon. Natura fenomenelor si teoriilor fizice enuntate n-are nici o legatura cu interpretarea pe care tanarul discipol al lui Vacaroiu le-o da. Eu ii propun sa faca publice interpretarile Domniei sale relativ la teoriile Universului intr-un cadru restrans de economisti, care sa se topeasca de admiratie ascultandu-l, sau sa renunte pur si simplu. A iesi in spatiul public cu astfel de comparatii trase de par nu constituie decat o aventura, pe langa ofensa adusa autorilor respectivelor teorii fizice. Vezi-i de teoriile matale, monser, ca oricum nu au nici o coerenta legica, si lasa demonstratiile matematice pe seama celor ce se pricep!
Adrian Mihai la 25 Octombrie 2007, ora 23:49
Cu cele mai bune intentii va multumesc pentru comentarii. Ma voi stradui sa fac lucrurile mai bine.
Mai mult, va rog sa comentati si primul articol. Poate exista si in acel articol o serie de inconsecvente, erori, pe care doriti sa le mentionati.
Acum, daca imi permiteti, am o singura rugaminte. In cazul in care considerati ca aveti idei valoroase cu referire la subiectul abordat, pe care doriti sa le expuneti, va rog sa le expuneti intr-un mod explicit si argumentat. Va rog sa mentionati sursele care sustin argumentele dvs, surse ce pot fi verificate.
Altfel riscam sa transformam, fara voia noastra, o publicatie onorabila intr-o alta fituica de scandal. Utilizarea cu responsabilitate /intelepciune a dreptului la libertatea de exprimare este prima dovada de inteligenta. Dupa aceea urmeaza toate celelalte…

  Inapoi la articolul Universul dominat de Incertitudine si comportamente Extreme

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile