Comentarii pe articolul Revolutia continutului: web 2.0


Indeed

Chris N la 29 Martie 2009, ora 19:57
Foarte bine plasat punctul de vedere.

In Romania probabil ca neajunsurile libertatii (aproape) fara limite oferite de Internet se vad mai usor decat partile pozitive.
Poate ar trebui sa facem o distinctie intre comentatorii romani si cei "internationali", ca sa folosesc un termen fortat. Ma refer la tipul de persoana care nu ia cu sine radacinile geo-culturale atunci cand isi exprima online parerea.

Or daca noi ca popor nu prea suntem invatati sa ne aratam politicos opinia nici in lumea reala, nu prea avem la ce sa ne asteptam intr-un mediu cu lipsit de restrictii cum e Internetul. Iar de aici se naste o noua specie de internauti: lansatorii de pareri - cei care stiu de toate si nimic, clone de Mircea Badea, care isi bazeaza discursul pe sofisme, n-au cunostinte elementare de teoria argumentarii si, poate cel mai important, nu aduc nimic constructiv prin aportul lor.

La urma urmei, o vorba spune ca ne aratam cine sunem cu adevarat atunci cand ne aflam singuri intr-o camera cu lumina stinsa.
Si cu o tastatura in fata, as adauga eu.

  Inapoi la articolul Revolutia continutului: web 2.0

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile