Comentarii pe articolul Megaproiecte inutile: aeroportul din Sud


De ce un nou aeroport in Sud.

George Savulescu la 9 Iunie 2008, ora 12:20
De ce un nou aeroport in Sud.
Comentariul Dlui Marius Ghenea este aproape complet si la obiect.
Am inceput sa ne obisnuim cu scenariile unor autoritati care fac jocul " baietilor destepti " de a cumpara si specula terenuri
in diverse zone.
Mi se pare ca cea mai economica solutie este marirea acualului aeroport Otopeni si eventual modernizarea celui din Baneasa , chiar daca ramane " domestic airport "
Am facut aceste comentarii " contra " desi sunt administratorul unei viitoare uzine metalurgice in Oltenitza , investitie care va depasi 70 milioane Euro.

Noi cei din sudul tarii am avea nevoie mai curand de o sosea cu doua benzi pe fiecare parte si nu de aeroport.
Si daca totusi se fac investitii de catre Ministerul Transporturilor , probabil si cu fonduri atrase de la CE , mai de folos ni se pare reluarea lucrarilor la canalul Dunare - Bucuresti , in contextul in care in loc de 50 de camioane de mare tonaj care cara astazi cereale , pietris etc pe ruta Bucuresti - Oltenita ,se poate incarca totul , adica 1500 tone intr-o singura barje fluviala.
Rog calculati Dvs economiile de carburanti , micsorarea poluarii dar mai ales reducerea traficului pe Soseaua Oltenitei.

  Inapoi la articolul Megaproiecte inutile: aeroportul din Sud

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile