Comentarii pe articolul Megaproiecte inutile: aeroportul din Sud


DA ESTE NEVOIE DE UN MEGA AEROPORT !!!

Ionutjfk la 17 Iunie 2008, ora 07:38
DA ESTE NEVOIE DE UN MEGA AEROPORT !!!
Avem nevoie de un aeroport modern, chiar de un mega aeroport, pentru ca la un asemenea proiect trebuiesc luate in calcul o serie de argumente tehnice care previzioneaza viitorul transporturilor si pulsul economic pentru Romania si Europa pe o perioada imediata de timp si , cel mai important, pentru viitorul indelungat.
Si asta inseamna strategie guvernamentala, strategie de stat, stat modern care trebuie menegeriat de oameni cu simt tehnic(ingineri & economisti) ,si nu de politicieni de tip "bla-bla" fara pic de educatie de acest sens si ,..., apropos de Hong Kong , Shanghai, Frankfurt, Amsterdam, Charles de Gaulle, Orly, JFK, etc. aici poti sa spui fara sa gresesti ca gasesti aeropoturi modernet, de mare capacitate, cu utilitati si facilitati, care pot face fata si in urmatorii 10-15 ani fara probleme, traficului aerian international si intern. Trafic international care se preconizeaza a fi in crestere continua, pt ca economia europena si cea mondiala , vrem, nu vrem s-o recunoastem , merge bine si este in crestere (nu acordati consideratie "presei economice " ieftine cu articole copilaresti)
si care este regula de baza a unei cresteri ecomomice sanatoase : dezvoltarea unei infrastructuri puternice!
Si cati bani nu s-au pierdut pana cum cu problema "comisioanelor - spagi", si cate proiecte bune pentru Romania nu s-au pierdut tot din cauza ca nu "s-a cazut la pace" , vorba lui Mitica de la Liga, asupra acestor "comisioane" ?!
Asta e situatia, si asa este cam peste tot in lume asta(si cei care sunt plimbati prin lumea asta inteleg)
sa nu negam un adevar

  Inapoi la articolul Megaproiecte inutile: aeroportul din Sud

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile