Comentarii pe articolul Vanzarile Dacia au scazut cu peste 17% in Romania la 7 luni


Vanzarile Dacia au scazut cu peste 17 in Romania la 7 luni

Marian Preda la 21 August 2008, ora 06:54
Vanzarile Dacia au scazut cu peste 17 in Romania la 7 luni
Buna dimineata,
Este si normala aceasta scadere in vanzari, al acestui model. Detin un model Dacia Logan Diesel, varf de gama, fabricatie 2006, care la 38.000 de Km au cazut injectoarele; alimentat cu carburant Euro Diesel. Deja la 40.500 trebuie sa inlocuiesc inca un injector - in total 5. Cat costa ? Nu mai calculati, deoarece ce a-ti economisit in perioada aceasta se duce, plus ceva pe deasupra. Asa ca Dacia are toate motivele sa-si planga de mila la capitolul vanzari. Una peste alta, cea mai buna masina este aceea care nu se fabrica in Romania.
O zi placuta pentru detinatorii de Logan Diesel.
P.S.: Ganditi-va de doua ori cand vreti sa achizitionati un Logan Diesel fabricat in Romania.
Rotar Nicu la 21 August 2008, ora 15:17
Problema este ca Dacia se adreseaza, cu modelul Logan, unei clase de oameni care isi schimba masina odata la 7-8 ani, poate nici atunci. Asa ca nu a mai ramas foarte multa piata tinta. De acum vor incepe sa scada constant vanzarile, pana vor ajunge la un nivel mediu, unde vor stagna.
Vlad Ciubotariu la 21 August 2008, ora 17:18
Ambii domni ce si-a exprimat parerea anterior au cumva dreptate. Imi place sa cred ca trebuie sa cumperi o masina cu noroc. In toata viata mea am avut doar 3 masini. Toate Dacia (1310, Supernova, Logan DCI) dar va spun ca absolut cu nici una n-am avut nici cea mai mica problema. Depinde foarte mult de maniera de conducere. Din pacate asta se intampla doar la Dacie. Am vrea sa ne mandrim cu masina nationala. Sa puna mai multa seriozitate constructorii pe masinile care sunt de export? Prefer sa nu raspund. Eu sper ca pana voi putea sa-mi schimb masina, sa nu patesc nimic cu asta de acum. Aaaaa, Loganul meu DCI se comporta bine pentru cei 68CP cat are, e din 2005 si nu stiau sa faca puterea mai mare. Asta e.... la mai mare.
Tiron George la 21 August 2008, ora 19:08
Vlad are mare dreptate, nu trebuie sa fim dusi in eroare de unele probleme ale unora care intr-adevar au avut ghinion. Si eu cunosc foarte multi, care si-au cumparat masini straine si au avut probleme cu ele, chiar la 10.000 km. Poate ca unii au uitat de mandria nationala? De ce nu se muta toti din Romania si sa se duca in Germania sau mai stiu unde? Alte popoare isi venereaza produsele interne. De exemplu la francezi masinile lor sunt cele mai bune, asa cred ei, nu cele nemtesti pe care stie toata lumea ca intr-adevar sunt mai bune. Deci, fratilor, mai multa iubire de tara, ca altfel ne ducem de rapa.

  Inapoi la articolul Vanzarile Dacia au scazut cu peste 17% in Romania la 7 luni

Setari Cookie-uri