Comentarii pe articolul Salariul minim in 2008 va fi de 500 de lei


Salariul minim

Ghita Nina la 17 Noiembrie 2007, ora 10:44
Salariul minim
Nu stiu ce sa mai zic dar cred ca viata noastra e intodeauna condusa de niste persoane care nu se gandesc decat la ei >Atata timp cat ei au de toate de ce sa se mai gandeasca si la amaratii care nu au nici macar hrana umilitoare din care sa-si duca viata cat de cat.De noi oamenii depinde ca viata noastra sa fie mai buna dar pesemne ca unii se iubesc numai pe ei si restul lumii nu mai conteaza .
Salariul minim de 500 de lei sa-l aiba si ei cei care dau asemenea salarii si daca se descurca cu toate datoriile care trebuiesc platite la stat atunci sa-i vedem .pai salariul minim pe economie nu ne ajunge nici macar sa ne platim datoriile catre stat dar sa mai si mancam .OFFF oamenii astia care guverneaza tara asta sunt inconstienti sau mai degraba orbi , cum cred ei ca se poate descurca un om mai amarat cu un asemene venit .
Ce sa mai zic imi pare rau ca traiesc intr-o asemenea tara in care cei mari iau de la cei mici . dar stiu ca vine o vreme cand totul se plateste .Nu inteleg de ce trebuie sa sufere lumea din lipsa nejunsurilor din cauza unor oameni care nu stiu sa faca un trai mai bun ,sau mai bine zis eu cred ca aici e vorba de lacomie fiecare pentru el si restul ''Dumnezeu cu mila ,,.
Eu cred ca daca la guvernarea tarii ar fi oameni care sa se gandesc la binele tarii si nu numai la al lor, atunci si numai atunci om duceo mai bine .
Sunt multe de zis dar ma limitez doar la atata ca cei prea mult nu-i sanatos .Si asa ramanem decat cu zisul ca de facut tot ce vor ei fac ca sa le fie tot lor bine de ce sa traim si ceilati bine ,e si pacat ca sa ducem o viata mai buna , nu-i asa Domnilor care ne hotarati salariile .Ce inseamna ca viata ta sa depinde de niste oameni ca si tine si pentru ca este aproapele tauu te face sa suferi prin deciziile pe care le iau nestiind cum sa faca ca lumea s-o duca mai bine .

  Inapoi la articolul Salariul minim in 2008 va fi de 500 de lei

Setari Cookie-uri