Comentarii pe articolul Noul Volkswagen Gol sedan ar putea deveni concurentul Dacia Logan


Asteptam

Dan la 25 August 2008, ora 11:52
Asteptam
Cu nerabdare. Concurenta e un lucru benefic pentru consumator. VW Gol e chiar o masina buna, consuma putina benzina, ethanol - un pic mai mult, dar ethanolul costa oricum mai putin. E fiabila - am trecut prin niste locuri unde treci in mod normal cu o masina de teren si a facut foarte bine fata.
Maria la 25 August 2008, ora 14:52
Detaliile referitoare la datele tehnice sunt cam putine; un consum mic nu spune nimic daca nu e comunicata cifra absoluta (l>urban/extraurban)! Ar fi fost de dorit sa aflam si alte performante legate de siguranta, dotari interioare.
In comentariul sau, Dl. Dan spune ca a avut acces cu ea prin locuri unde doar masina de teren ar face fata si totusi s-a descurcat. E important de stiut ce garda are la sol, nu numai dimensiunile exterioare. Pe drumurile noastre cu gropi si "damburi" e greu de mers cu Polo meu de 1,2 fara sa nu lovesti baia de ulei, (nefiind dotate cu scut aparator) dar numai cu o masina mai scumpa! Din pacate, in general, toate aproape toate masinile productia Volkswagen au garda joasa la sol. Astept noi referinte si poate am ocazia sa schimb "mica mea printesa" de 65 CP, cu una mai puternica, mai performanta pentru iesiri din tara.
Ghita la 25 August 2008, ora 21:08
Are dreptate Maria. Nu prea sunt detalii despre "concurentul" VW, cat despre laudatorul Dan: unde ai condus tu aceasta masina? Noi romanii ar trebui sa cumparam Logan pentru a proteja piata noastra sub toate aspectele! Germanii, mai tineti minte, ce antireclama au facut cand a aparut Loganul? Da-i in mecanica lor "braziliana"! Sa-si vanda golul in SUA, nu la noi!
Costi la 1 Septembrie 2008, ora 11:14
Care concurent!? Din cate stiu eu Volkswagen, si ii stiu bine, 12200 e pretul "chel". Ori un Logan cu motor de 1,6/16V cu tot ce vrei pe el (inclusiv climatizare si radio-CD panasonic cu boxe pana de 100W) m-a costat 10.500 cu tot cu taxe. Si asta in conditiile in care mi-am luat si 5(cinci) jenti suplimentare de aliaj, cu cauciucuri de iarna. So...beat it! Si am urcat cu trotineta inclusiv pe munte, pe la Cheia si pe plaja la Corbu. Asa ca nu-mi spuneti mie de VW Gol. Ce nume idiot; am crezut intai ca e o greseala de tipar. Oricum romanilor le place sa se dea lebede cand de fapt sunt gaste. E suficient sa mergeti pe orice sosea si sa numarati Passaturile, Golfurile si Lagunele care merg vara cu geamurile deschise.
A! Si inca ceva! Veneam din Bulgaria saptamana trecuta, marti. La o benzinarie Petrom intre Eforie si Costinesti (istet organizata, avea 3 grupe de pompe: 2 pompe cu motorina, 2 cu benzina de 95 si 2 de 99) era coada la benzina de 95 (8 masini), 4 masini la motorina si nimeni la 99. Lebede frate!
Si la 95 nu erau Loganuri ori Accenturi, ci Lagune, Pasaturi si Vectre. Yuck. Ca sa nu mai zic ca am si eu in bloc tipi care stau cu chirie dar au Passat in parcare.

  Inapoi la articolul Noul Volkswagen Gol sedan ar putea deveni concurentul Dacia Logan

Setari Cookie-uri