Comentarii pe articolul Cresterea salariilor obliga firmele sa angajeze tineri fara experienta


Paravan si solutie

Astanei Liliana la 26 August 2008, ora 14:40
Paravan si solutie
Faptul ca firmele angajeaza tineri fara experienta e bine, alfel la ce folos acei ani de facultate, daca odata ce esti absolvent devi inevitabil si somer pentru ca nu ai acel minim de 2 ani care se cer la fiecare job. Intr-adevar este absurd sa soliciti anumite salarii. Sa fim seriosi. 4 ani de facultate nu te invata nici macar un sfert din ceea ce te invata 4 luni de lucru efectiv (nu doresc sa atac universitatile dar acesta e adevarul meu, cel putin). Ce se intampla de fapt? Simplu: firmele nu vor sa-si fidelizeze angajatii motivandu-i unde ii doare - salariul, asa ca angajeaza un tanar pentru acelasi sau un mai mic salariu. Sa nu ne plangem de nimic, deoarece in realitate ne folosim unii de altii. Srangem aici experienta ca sa ne fie platita dincolo de granite.
la 26 August 2008, ora 22:02
Am experienta si ca angajat si ca angajator. Si am angajat ceva studenti, dar majoritatea se asteapta ca si cand ar vrea sa castige la loto. Evident ca fara experineta si fara nimic altceva decat facultatea nu o sa primesti nimic deosebit. Dar ca student ai macar bunul simt sa stai timp de 1 an la acelasi serviciu. Arata foarte urat cv-urile cu 2-3 luni ici, 2-3 luni colo.
Astanei Liliana la 28 August 2008, ora 18:52
Va dau mare dreptate.Am specificat ceea ce se intampla in realitate nu ce fac eu.Nici mie personal nu imi convine sa umblu ca tiganul unde se plateste mai mult.Ceea ce fac ,fac cu foarte mare placere,drept pt care am si lucrat fara sa fiu platita si nu am scos nici un ochi nimanui,am multumit findca m-au lasat si ma lasa sa invat ceva,iar acum culeg roadele care sunt satisfacatoare.Stiu ce inseamna sa fi angajator de aceea am si procedat asa cu viata mea.Am dovedit si mi-am dovedit ca sunt apta sa fac ceea ce fac.

  Inapoi la articolul Cresterea salariilor obliga firmele sa angajeze tineri fara experienta

Setari Cookie-uri