Comentarii pe articolul Creditele, cel mai mare pas inapoi de dupa aderarea la UE


Creditele in Romania

Mihaela Barbunca la 27 August 2008, ora 09:40
Creditele in Romania
Cand vom avea banci populare care sa acorde imprumuturi facile celor cu venituri mici? Deocamdata bancile din Romania maresc excesiv dobanzile, asa incat creditele sunt accesibile tot celor cu venituri mari. In ce fel incercam sa ne aliem sistemului bancar din UE? Sau din lume? Daca atat de multi romani au venituri mici, nu au nici acces la credite, cum sa nu plece in alte tari la munca? Intre timp bancile isi maresc ametitor profiturile.
Gheorghe Mataranga la 28 August 2008, ora 19:44
In caz nu stiati se sta la coada pentru credite, este mult de asteptat pentru obtinerea lui, trebuie intocmit un dosar stufos, obtinute anumite aprobari ...
Cererea de credite este imensa, bancile abia fac fata acestei cereri, lichiditatea este in scadere. Asa ca faptul ca-si maresc ametitor profiturile este perfect normal.
Constantin Iliescu la 28 August 2008, ora 22:51
intrare libera
Botosan Tiberiu la 29 August 2008, ora 09:04
Este ceva in neregula.Nu este o continuitate in jobul cu care ai obtinut creditul.
Ce spuneti despre aceasta problema?Pleci cu un credit facut cu o hartie de la o companie dar apoi esti concediat sau te muti.Banca nu ar trebui sa ati sisteze creditul?Si din punct de vedere al bancii
Sorina Luca la 31 August 2008, ora 15:57
Salut! Avem solutii pentru a accesa un credit, sunt brokeri de credite. Se ocupa de la oferta pana la intocmirea si depunerea dosarului. Consultanta este gratuita. Consultantii sunt platiti de banca nu de clienti. Nu acesta este necazul, ci faptul ca din ce in ce mai putini oameni isi pot permite un credit, chiar daca au cu ce sa plateasca ratele, multi clienti sunt respinsi daca nu au un loc de munca intr-o multinationala sau nu au salarii mari, nu au proprietate, masina si studii superioare. Asa ca, multi posibili clienti sunt respinsi de banca. Daca ati luat imprumuturi si a-ti fost dati afara, banca nu este vinovata cu nimic, trebuie sa va platiti datoriile, asa ca veti incerca sa va angajati in alta parte pentru a va plati ratele. Mai avem 30 zile de credite relaxate apoi vor accesa imprumuturi la banci doar cei cu salarii foarte mari. Toate cele bune.

  Inapoi la articolul Creditele, cel mai mare pas inapoi de dupa aderarea la UE

Setari Cookie-uri