Comentarii pe articolul Top 5: Cele mai dinamice companii de training


si altele

Irina-Monica Manea la 20 Noiembrie 2007, ora 17:30
si altele
Ar trebui facut si alte topuri: traininguri in turism si hotelarie, traninguri pe IT etc.
Mai sus ati uitat CODECS ROMANIA. O companie foarte cunoscutain Romania, cu acelasi domeniu de activitate ca cele de mai sus. Ps. Precizez ca nu lucrez in Codecs si nu fac reclama! Am avut insa opotunitatea de a asista la unul di cursurile lor.
Nicoleta Predescu la 20 Noiembrie 2007, ora 22:06
Am participat la cursuri livrate de trainerii de la CBC Romania si va spun cu mana pe inima ca sunt o echipa de profesionisti. Nu este reclama, ci purul adevar. Daca nu credeti, mergeti macar la un curs si pe urma mai vorbim!

Robert Vlada
Adina Vidroiu la 21 Noiembrie 2007, ora 14:48
Este foarte adevarat ca topul realizat in aceasta saptamana se axeaza pe o nisa restransa, probabil ca in viitor ne vom concentra si pe domenii mai largi. In ceea ce priveste afirmatia dumneavoastra conform careia compania CODECS a fost omisa, tin sa precizez ca reprezentantii companiei au fost contactati pentru a raspunde survey-ului nostru, insa raspunsurile din partea dumnealor nu au sosit inainte de deadline-ul stabilit.
Johnny la 5 Martie 2009, ora 22:38
da-o incolo, te repeti ca papagalul! ai comision in bani, sau in natura? si imi place termenul "cursuri livrate". unde ti le-au livrat?

  Inapoi la articolul Top 5: Cele mai dinamice companii de training

Setari Cookie-uri