Comentarii pe articolul Orasele europene cu cea mai buna calitate a vietii


Orasele lumii civilizate si noi, romanii

Vioscout la 1 Septembrie 2008, ora 21:29
Orasele lumii civilizate si noi, romanii
Probabil ca publicatia dumneavoastra tine la o eticheta. Din punct de vedere analitic asupra articolului, el are valoare informativa intrucat eu, personal, nu am auzit ca vreun edil, personalitate politica, sa fi invatat ceva din numeroasele "excursii" platite din bani publici. Trebuie sa avem simtul elementarului, bun simt si sa vedem ditai barna din ochi. Suntem ceea ce meritam, o tara saraca cu politicieni foarte bogati, tara unde Parlamentul este compus din afaceristi care-si multiplica averile pe banii nostri, iar atunci cand au nevoie, se "joaca" de-a legile in interes propriu. Niciun oras din Romania nu poate sta in fata competentei politice din occident, asa cum nici o universitate romaneasca, nu atinge cota 500.
Firesc, ca cei mai multi dintre noi care am vazut cum este sa locuiesti - chiar daca si pentru perioade mai scurte - in lumea civilizata, ne dorim sa revenim acolo ca cetateni de rand, doar pentru a fi parte la civilizatie si elementarul bun simt occidental.
Asta este Romania, guvernata de "politicieni" afaceristi care traiesc din manipularea maselor prin pomeni electorale. Ne meritam soarta! Pana cand?

  Inapoi la articolul Orasele europene cu cea mai buna calitate a vietii

Setari Cookie-uri