Comentarii pe articolul Deviza unui expat din industria petroliera: Work hard, play hard


Se poate!

Cezar la 5 Septembrie 2008, ora 13:37
Se poate!
Ce frumos e cand citesti si vezi un exemplu pozitiv in managementul autohton. Perioada globalizarii isi spune clar cuvantul si in Romania, si sa speram ca aceste exemple pe care strainii ni le ofera sa mai ridice gradul de civilizatie in sferele top-managementului nostru.
Va multumesc pentru acest articol motivant pentru mine - posibil viitor angajat in piata de munca din Romania!
Roxana Pitis la 5 Septembrie 2008, ora 17:45
Acolo unde treaba merge e vorba de un management depasit de situatie care nu poate sau nu stie sa faca lucrurile sa se intample in mod pozitiv, eficient, corect, benefic. Constatam asta in primul rand in sediile institutiilor de stat (ITM, Casa de Pensii, pot fi un exemplu) unde intalnim folosirea ineficienta si necorespunzatoare a spatiilor, apoi in unele cazuri la locurile noastre de munca. De afara cladirile par moderne si opulente iar inauntru intalnesti lipsa de organizare, mizerie, lipsa de intretinere. Toate acestea in detrimentul propriilor angajati cat si al nostru al contribuabililor. Trebuie sa constientizam ca prima problema a societatii noastre este MANAGEMENTUL CAVERNOS datorat unui sistem de promovare bazat pe parvenire, jocuri murdare, lipsa de onestitate, lipsa de constiinta. Pacat insa ca astfel de articole nu fac obiectul lecturii acestor greu de numit oameni. Copiii nostrii merita mai mult. Nu asta e lumea in care vrem sa traiasca. Ne-a ajuns noua.
Gina la 9 Septembrie 2008, ora 15:41
Felicitari. Imi doresc ca in fiecare zi sa citesc in presa srisa articole de acest gen, care sa inspire tinerii studenti. Dar constat cu regret ca tinerii din ziua de astazi sunt interesati de cu totul alt gen de lectura. Inca o data felicitari.

  Inapoi la articolul Deviza unui expat din industria petroliera: Work hard, play hard

Setari Cookie-uri