Comentarii pe articolul Marius Ghenea: Afacerile locale se fac mai bine cu oameni locali


feedback

la 20 Septembrie 2007, ora 15:37
feedback
personaj interesant al business ului romanesc , pacat ca nu a spus nimic de valoare in articolul acesta. probabil propriul succes este mai important decat a avea o cantitate minima de constiinta civica. interviula fost pentru cei care au nevoie de o perspectiva si nu de un demagog.
Sandru Ifrim la 20 Septembrie 2007, ora 20:14

Este un tip artificial,

Om de afaceri nascut dintr-un oportunism speculativ si nu dintr-o mirifica capacitate de previziune si consistenta creativitate.

Singurul lucru pe care poti sa-l investi de la el si nu este putin lucru, este sa fi atent in piata si in afaceri, sa prinzi un val.
Este o varianta, pragmatica si se inscrie principiului ce se aplica pana si in fotbal: nu conteaza cum joci principalul este sa castigigi. Cam cinic si inestetic dar eficient (referitor la propriile resurse).
Cu alte cuvinte, antipaticul domn Ghenea poate fi luat ca model negativ dar si pozitiv.
Oricum este un performer.
Stefanica Leonard Turcitu la 24 Septembrie 2007, ora 11:23
Este in primul rand un om de afaceri si asa cum a spus in interviu ,nu poate spune prea multe din "bucataria " propie.
Il cunosc mult mai mult decat il cunoasteti d-voastra si pot spune ca este un om deosebit.
Am lucrat cu dansul si credeti-ma ca am avut ce invata .
Andrei la 20 Noiembrie 2008, ora 21:55
D-lui Stefanica Leonard Turcitu

Stimate domn,

Nu contesta nimeni ca ati invatat multe lucruri de la acest domn Marius Ghenea, insa singurul lucru pe care acest domn nu va invata este acela, ca limba romana este mult mai frumoasa cand se pronunta si se scrie corect, mai ales intr-un mediu de afaceri in care o atitudine corecta si o vorbire coerenta ofera inca o nota de profesionalism. Conform DEX se spune corect PROPRIU si COMPLET sau PROPRII SI A COMPLETA!!

O recomandare:
Va rog, pana a mai trimite feedback (comentarii), la diverse articole legate de economia noastra sau la mediul nostru de afaceri mai puneti mana pe DEX si DOM. Sincer va spun, creati impresia ca suntem condusi de oameni fara pregatire!!

  Inapoi la articolul Marius Ghenea: Afacerile locale se fac mai bine cu oameni locali

Setari Cookie-uri