Comentarii pe articolul Euro ajunge la un nou record. Isarescu este mai multumit de curs


saracia deficitului de cont curent

Constantin Bilicciu la 23 Noiembrie 2007, ora 10:53
saracia deficitului de cont curent
Catre cei in masura sa indrepte ceva in Romania
In conceptia Dvs. aceasta depreciere a leului reprezinta o modalitate/parghie de a reduce inflatia, sau o modalitate de a va proteja propria clientela din lumea business-ului? Dvs. va imaginati ce inseamna un salariu minim pe economie de 500 lei la un curs de 3.3000 lei/1 euro si ce inseamna la un curs de 3.6400 lei/1 euro? Sau ce valoare a-ti facut sa aiba punctul de pensie pe care ministri liberali au incercat sa-l aduca mai aproape de realitatea nevoilor zilnice ale populatiei? Unde vreti sa ajungeti cu rabdarea celor multi si nevoiasi? Veniti intre co-nationalii Dumneavoastra sa vedeti cum moare lumea de foame! Va intrebati de ce nu mai avem forta de munca in tara? oare de ce Domnilor? RUSINE SA VA FIE! Blocati specula valutara si incercati alte modalitati sa reduceti DEFICITUL DE CONT CURENT! Nu prin a lovi in cei multi si necajiti! Daca romanul cumpara ceva din import, sa stiti ca 90 % dintre romani o fac cu credite de la bancile pe care Domnia Voastra are onoarea sa le pastoreasca.
Va rog sa permiteti un sfat: blocati nebunia ofertelor de credite de consum si nu numai! Alimentati cu fonduri producatorii interni pentru a-si dezvolta afacerile in mod sanatos si protejati ce a mai ramas din economia nationala de afluxul de produse si servicii din import.
Cu deosebita stima,
un anonim fericit de politica monetara a tarii.

  Inapoi la articolul Euro ajunge la un nou record. Isarescu este mai multumit de curs

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile