Comentarii pe articolul Un manager dintr-o companie privata castiga circa 3.500 euro lunar


salariile la romani

Ani Morarescu la 21 Septembrie 2007, ora 09:13
salariile la romani
Fals...acest sondaj se verifica doar in cazul ocupantilor pozitiilor de varf si celor de la it,si,asta,nu in cazul tuturor companiilor multinationale!
Si,inca ceva,ar trebui specificat si sacrificiile pe care cresterile respective le-au urmat.
Amalia Duman la 21 Septembrie 2007, ora 11:20
corect!
dar lasa-i sa ne ridice moralul ca se poate si mai bine..in rest numai noi stim cum si cat....
Cristina Micu la 21 Septembrie 2007, ora 11:28
Cunosc cresteri uriase in multinationale, mult peste 3500 euro ca salariu, care nu s-au realizat cu nici un sacrificiu; aici vorbesc despre pozitii de top management, oameni care au stiut sa ceara si au posibilitatea sa negocieze direct cu cei in masura sa dea. In rest, in pozitii ceva mai jos, tot in cadrul multinationalelor am intalnit cresteri de doar 7-8% cu munca uriasa si sacrificii destule (ore lucrate suplimentar). In concluzie, nu e bine pentru toti si nu pentru cei care trag din greu...din pacate...
Iulia Luca la 21 Septembrie 2007, ora 20:46
N-am intalnit pe nimeni sa-mi zica ca are salariu de cel putin 1000 de euro. Iar sondajele astea, cred ca sunt cam umflate.
Unul dintre oamenii care stiu sa ceara, am fost si eu si mi s-a dat (dar nu asa salariu... in nici un caz), dar cu proxima ocazie, am fost impinsa de la spate. Acum m-am privatizat, dar nu pot spune ca am un castig, lunar, ca managerul dat exemplu...
Ovidiu Vasile la 22 Septembrie 2007, ora 20:33
Chestia asta cu salarii de 11 ori mai mari o fi pentru top managemet si atat. Vedeti ce salarii au, in multinationale, si ceilalti, cate ore muncesc si mai stam de vorba. Cateva exceptii nu fac altceva decat sa confirme regula.

  Inapoi la articolul Un manager dintr-o companie privata castiga circa 3.500 euro lunar

Setari Cookie-uri