Comentarii pe articolul Bogdan Baltazar aduce in Romania conceptul de equity release


O alta excocherie

Mormeci Adrian la 17 Septembrie 2008, ora 09:30
O alta excocherie
O alta excrocherie. Se mai gasesc multi cu minti luminate ca sa ne prade intr-un fel sau altul? Oricum batranii care accepta asa ceva nu mai apuca ei media de viata ci, din contra, sunt ajutati sa plece mai repede. Aveti grija ce faceti ca la mijloc e tot o pacaleala. Pare rentabil dar daca vinde cineva casa si isi ia una mai mica ii mai raman si bani de pus la banca destui si are de unde trai din dobanda incasata si mai lasa si ceva in urma la copii.
Daria la 17 Septembrie 2008, ora 18:41
Scenariul asta de care vorbesti nu e deloc plauzibil daca ai o casa de 100,000 euro. Nici nu se pune problema sa mai ai si bani de pus deoparte la banca sa traiesti din dobanda. Plus ca, e vorba si de a ramane in casa in care oamenii astia au stat toata viata, ceea ce pentru ei conteaza. Cred ca e o alternativa ok la o viata plina de lipsuri, asa cum o au majoritatea batranilor azi. Asta daca nu ai vreun copil din ala care nici nu se uita la tine dar abia asteapta sa mori sa-ti ia casa. Cred ca pentru mine ar fi ok daca ai mei ar vrea sa faca asta intr-o zi. Oricum, nu sunt prea fericiti cand le dau eu bani, ca vor sa nu depinda de nimeni.

Stefan Mares la 18 Septembrie 2008, ora 22:34
Si eu care m-am speriat ca Bogdan Baltazar a fost primul client al acestui aranjament! Cand colo este presedintele Consiliului Consultativ, probabil, pentru cel putin 400 de euro pe luna! Dar ca vechi PD-ist nu uita sa mai dea un branci guvernului! Ce mai grija pentru pensionarii care au cat o casa evaluata la 100.000 euro si o speranta de viata de sub 17 ani, peste varsta actuala! Corb la corb nu-si scoate ochii, dar toti halesc hoituri! Apropo de sanatate mintal: cei care asculta de escrocii promovati de alde BB chiar ca duc lips!
Carmen la 22 Septembrie 2008, ora 14:59
Cred ca acest program ar putea ajuta multi batrani. Pe acei pe care-i vedem luptandu-se pentru medicamente sau umilindu-se pentru o paine. Pe cei care, dupa o viata de munca, isi dau seama ca nu se pot baza pe nimeni, nici pe rude, nici pe stat. Va fi greu insa sa le schimbati mentalitatea, statutul de "victime", spiritul de "sacrificiu" si ideea ca un "parinte bun" trebuie sa moara de foame pentru a lasa in urma lor o casa.

  Inapoi la articolul Bogdan Baltazar aduce in Romania conceptul de equity release

Setari Cookie-uri