Comentarii pe articolul Salariul minim brut al unui muncitor roman din constructii in 2008: 570 lei/luna


oh banii

Ilona Nicoleta Gheorghe la 27 Noiembrie 2007, ora 09:21
oh banii
As vrea sa o vad si pe asta. ei se bat cu pumnul in piept ca nu sunt banuti pentru marirea salariului mediu pe economie,de la 480 la 500 e o jignire crasa fata de oamenii care muncesc din greu. Ciudat totusi ca pentru alte lucruri se gasesc din plin bani dar nu si pentru oamenii din paturile sociale mijlocii si mici. marirea asta ce vrea sa insemne? S-au trezit brusc la realitate si au observat distinsii nostri conducatori ca forta de munca din constructii a disparut si mai dispare in continuare cu desavarsire? Bravo oamenilor care au puterea sa plece ca sa castige un banut in plus pentru familiile lor. si oare din cauza cui ramanem fara forta de munca?
Florin A la 27 Noiembrie 2007, ora 11:10
Eu nu ii inteleg pe cei care se tot leaga de acest minim pe economie. In definitiv e o piata libera: nu iti convine locul de munca? cauti altul mai bine platit. Si oricum, hai s fim seriosi, in constructii nu mai munceste nimeni pe 500 de lei!
Loredana Dancau la 30 Noiembrie 2007, ora 13:47
Gresesti. Mai sunt si din cei care muncesc pt acel minim pe economie, in special cei care au deja o anumita varsta si apropierea de pensie face ca angajarea lor acolo unde le-ar place sau unde le-ar "fi mai bine" sa fie foarte dificila.

In afara de asta majoritatea patronilor trec in cartea de munca numai acel amarat de minim pe economie pt ca doar atat ii obliga legea sa faca. Nu conteaza munca, cinstea, capabilitatea omului, viitorul lui.. ci doar buzunarul fara fund al patronilor. Chiar daca la negru platesc mai mult.. asta nu ajuta pe nimeni la pensie.

Parca nu ai sti ca traim in Romania d-le Florin si ca aici (exceptand firmele mari care se respecta) patronasii nu fac decat ce sunt obligati sa faca... iar minimul pe economie este o obligatie.
Astfel incat un salar minim mai mare ar duce la cresterea calitatii vietii. Asta e parerea mea

  Inapoi la articolul Salariul minim brut al unui muncitor roman din constructii in 2008: 570 lei/luna

Setari Cookie-uri